Ukrayna : Ağaca bağlayarak kırbaçlama işkencesi

Ukrayna'da Mağazaları Yağmalayan ve Hırsızlık Yapan Kişiler Çıplak Şekilde  Direklere Streçlenip Kırbaçlandı

Faşist Ukrayna ordusu sokak ortasında işkence yapıyor. Ağaç, direk benzeri yerlere bağladıktan sonra soyarak insanların kırbaçlandığı sayısız görüntü, sosyal medya sayfalarında görülüyor. Sosyal medyada görülüyor çünkü Ukrayna’yı mağdur gösterip, Rusya’nın müdahalesini karalamaya çalışan emperyalist medyada bu haberlere ulaşmak mümkün değil. Onların derdi yalan , karalama ve sansür ile Emperyalizmin kuklası Ukrayna yönetimini, Nazi örgütlenmelerini kahramanlaştırmak. Onların derdi Rusya’nın müdahalesi ile ilgili montajlı, eskiye ait veya başka yerlerde çekilmiş görüntüler kullanarak gerçekleri çarpıtmak. Bu şekilde emperyalizmin Ukrayna’da varlığını, Ukrayna’nın NATO’ya girmesini meşrulaştırmaya çalışıyor emperyalist medya…

Görüntülere bakan herkesin aklına gelecek soru “nasıl sokak ortasında böyle bu şekilde işkence yapılabilir ?”. Bu sorunun cevabı belli. Faşizm yasa hukuk tanımaz. Ahlakı yoktur. Halk düşmanıdır. Daha beterini yaptı faşizm. Yapar. “Yakacakları insanların saçlarını tekstilde kullanacak şekilde faydalanabilir miyiz ?”, “daha az masrafla nasıl daha fazla insan öldürülebilir ?” sorularına cevap bulmak için bilim adamlarını çalıştıran da Almanya faşizmiydi, Hitler iktidarıydı. Ve daha ucuza insan öldürmek  için gaz odalarını kullandılar… Bunlar hatırlandığında Ukrayna’da yaşananlar masum kalıyor.

Asıl “nasıl sokak ortasında böyle bu şekilde işkence yapılabilir ?” sorusunu , Azov taburunu, Hitler işbirlikçisi faşist Bandera’yı kahraman ilan eden Ukrayna yönetimini savunanların sorması gerekir.

Sosyal ağlarda paylaşın