Tutsaklar zorla müdahaleye karşı hücrelerini yakıyor !

260 günü aşkın süredir ölüm orucunda olan Grup Yorum elemanları Helin Bölek ve İbrahim Gökçek  AKP’nin polisi tarafından benzerine az rastlanır bir keyfilikle kaçırılarak zorla müdahale için hastaneye yatırıldı. Hastanede kalmak istememelerinde derhal bırakılmaları gerekmesine rağmen, yine benzerine rastlamanın mümkün olmayacağı şekilde Sulh ceza mahkemesine karar çıkartarak hastanede yatırılma kararı çıkartıldı. Düşünün : BİR HASTANIN HASTANEDE KALMASINA MAHKEMENİN Mİ YOKSA DOKTORUN MU KARAR VERMESİ GEREKİR ?

Yine Mustafa Koçak 260 güne yakın bir süredir ölüm orucundayken hücresinden kaçırılarak zorla müdahale yapmaya çalışılıyor.

Avukatlarının müvekkilini görmeleri yasaklanıyor !

AİLESİNE DAHİ GÖSTERİLMİYOR !

Mustafa Koçak istememesine rağmen zorla müdahale edeceklerini avukatların telefon ettikleri doktorlar dile getiriyor.

AKP faşizmi hiç bir yasa, ahlak ölçüsü, etik tanımıyor.  Tek bildikleri şey zorbalık.

TUTSAKLAR ÇARESİZ OLMADIKLARINI GÖSTERİYOR !

TAYAD twitter hesabından Kırklar F tipi hapishanesindeki tutsakların zorla müdahaleye karşı hücreleri tutuşturduklarını duyurdu.

TAYAD resmi twitter hesabından duyurduğuna göre Kandıra 1 Nolu F tipi hapishanesinden Yeliz türkmen, Aysun Akdağ,Menekşe Tosun Zorla müdahale işkencesini pretosto ederek hücrelerini yaktılar !

AKP faşizminin keyfiliğine, zorbalığına tutsakların verdiği bu cevap,  herkesin yapabileceği bir şey olduğunu daha net gösteriyor.

Sosyal ağlarda paylaşın

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.