Trump’ın Seçim Kampanyasına Siyonist Kumarhaneciden 200 Milyon Dolar

Amerikalı ünlü kumarhane işletmecisi Sheldon Adelson’ın, Başkan Donald Trump’ın yeniden seçilmesi için en az 100 milyon dolar harcayacağı bildirildi.

2016 başkanlık seçimlerinde Trump için 82 milyon dolar harcayan Adelson ve eşi 2020 yılı seçimlerinde 200 milyon dolara kadar çıkabilecek bir yardımda bulunacağını bildirdi.

The Guardian gazetesi, Cumhuriyetçiler adına bağış toplayan ve isimleri belirtilmeyen üç kaynağa dayandırdığı haberinde Cumhuriyetçiler ve İsrail’in çıkarına olan meselelerde cömertlikleriyle bilinen Adelson çiftinin Trump için yaklaşık 124 milyon doları gözden çıkardığını yazdı.

Yardımın kaynağı: kara para grupları.

Sheldon Adelson bu paranın büyük bölümünün siyasi eylem komitelerinden ve kaynaklarını açıklamak zorunda olmayan kara para gruplarından aktarılacağını dile getirdi.

Trump’ın ABD’nin İsrail büyükelçiliğini Kudüs’e taşıma kararında, İsrail’in Golan tepelerindeki egemenliğinin kabul edilmesinde, ABD’nin nükleer anlaşmadan çıkmasında ve Batı Şeria’nın yaklaşık üçte birinin İsrail tarafından ilhak edilmesine imkan veren sözde barış planında da Adelson ismi geçiyor.

Sosyal ağlarda paylaşın

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.