Trendyol Kuryeleri İstanbul, İzmir ve Bursa’da “Sefalet Zammı”na Karşı Kontak Kapattı

Trendyol GO kuryeleri, Trendyol patronunun “sefalet zammı” dayatmasına kontak kapatma eylemiyle cevap verdiler.
Alibeyköy Trendyol ofisi önünde toplanan kurye emekçiler, haklarını istediler.
Taleplerinin dikkate alınmaması üzerine, eylemlerini şirketin Maslak’ta bulunan genel merkezi önünde sürdüreceklerini açıkladılar.
Daha sonra motorlarla konvoy yaparak Maslak’taki genel merkez binası önüne gelen kuryeler, eylemlerini burada devam ettirdiler.
Trendyol’un Kozyatağı, Beylikdüzü ve diğer bazı şubelerinde çalışan kuryeler de genel merkez önündeki eyleme katıldılar.
Maslak’taki Trendyol Genel Merkezi önünde eylemlerini sürdüren kuryeler, talepleri kabul edilene kadar buradan ayrılmayacaklarını belirtiyorlar.
Maslak’taki Trendyol Genel Merkezi önünde eylemlerini sürdüren kuryeler, talepleri kabul edilene kadar buradan ayrılmayacaklarını belirtiyorlar.

BURSA’DA KONTAK KAPATMA

Bursa’daki Trendyol GO kuryeleri de kontak kapattılar. Kuryeler, şirket tarafından açıklanan sefalet zammını kabul etmeyeceklerini, haklarını istediklerini belirterek, kontak kapatma eylemi gerçekleştirdiler.
Bursa’daki eyleme, yaklaşık 300 motokurye katıldı. Bağlarbaşı Mahallesi’nde toplanan 300 motokurye, oluşturdukları konvoyla Odunluk’ta bulunan Trendyol GO merkez ofisinin önüne geldiler. Burada yapılan eylemde, kuryeler, taleplerini açıkladılar.
Trenyol GO yönetimi, bir heyetle görüşmeyi kabul etti.

İZMİR’DE KONTAK KAPATMA

İzmir’de Trendyol Go işçileri 17 Ocak’ta kontak kapattılar.
Trendyol Go kuryeleri İzmir’de çalıştıkları bölgelerden kortej oluşturarak yola çıkıp, Bornova’daki merkez ofise geldiler.
İzmir’deki eyleme de yaklaşık 350 kurye katıldı.
Kuryeler, burada şirket yönetimine taleplerini ilettiler ve talepleri karşılanmazsa önümüzdeki hafta daha güçlü bir şekilde alana çıkacaklarını söylediler.

Sosyal ağlarda paylaşın