TAYAD; Gözaltılar Serbest Bırakılsın

İstanbul ( GHA)

Çağlayan Adliyesi’ne iki Halk Kurtuluş savaşçısının düzenlediği baskın sonrasında, katil, çeteci mafyacı AKP polisi kurumları, evleri, dernekleri basarak insanları gözaltına almış ve kendi korkularını gizlemeye çalışmıştı. TAYAD‘lı aileler bugün bir açıklama yaparak, “Faşizmin devrimci kurumlara yönelik baskınları acizliğinin göstergesidir” dedi.

TAYAD adına bir açıklama yapan Feridun Osmanağaoğlu, Çağlayan eylemi sonrası azgınca devrimcilere, ilericilere saldıran AKP’nin faşist polislerinin baskın yapıp talan ettiği kurumlardan biri de TAYAD’lı Aileler’in kurumu oldu. “Tüm baskılara rağmen TAYAD onurlu mücadelesini ve çocuklarını savunmaya devam edecektir” ifadelerini kullandı.

Baskın sonrası kuruma gelen TAYAD’lı Feridun Osmanağaoğlu burada yaptığı açıklamada, “Bizler kurumumuza girdiğimizde polisler içeride kırmadık yer, kırmadık hiçbir şey bırakmamışlar. Ve bizler her zaman olduğu gibi bugüne kadar kurumumuza sahip çıktık ve çıkmaya da devam edeceğiz. Ve diyoruz ki; gözaltına alınan arkadaşlarımız, evlatlarımız serbest bırakılsın!”

GHA

Sosyal ağlarda paylaşın