Süleyman Soylu Sokak Ortasında İşkence Yapan Polisleri Görevine İade Etti

2 gün önce sosyal medya ve muhalif medyada yayınlanan bir görüntü büyük tepki yaratmıştı. İstanbul Kadıköy’de Rana Batı isimli bir kadın maske takmadığı için polis tarafından saldırıya uğradı. Gözaltına almak isteyen polise karşı çıktığı için polisin kadına saldırdığı anlar kameralara yansıdı. Kendi kanunlarında bile bir kadına ancak bir kadın polis fiziki müdahalede bulunabilir diyor.

Görüntülerin tepki alması sonrasında görevlerinden uzaklaştırıldıkları duyurulan iki polis bugün işkencecilerin hamisi katil Süleyman Soylu tarafından işlerine iade edildiği duyuruldu.

Halk düşmanlığı tartışma götürmez Soylu her fırsatta polisin işkencelerini açıktan savunup ceza almamalarını sağlıyor.

İçişleri Bakanı Süğleyman Soylu’nun İstanbul Valiliği tarafından açığa alınan polisleri göreve iade ettiği ortaya çıktı.

Polisin Elini Soğutmuyor

DYP eski genel başkanı ve dönemin başbakanlarından kontr gerilla örgütlenmesini üst boyuta taşıyan katil Tansu Çiller döneminde çokça kullanan sözdür “polisimizin elini soğutmayın”. Aynı siyasi çizgiden olan Mehmet Ağar özentisi Süleyman Soylu, polisin işkence yapması, yargısız infaz yapması için her türlü desteği, cesareti veriyor.  Yönetememe krizi içinde bulunan AKP iktidarı halkı sindirmek, korkutmak amacıyla “polisin elini soğutmama” politikasını uyguluyor. Bu politikanın uygulayıcısı Süleyman Soylu ölüm orucundaki halkın avukatlarının Adli Tıp Kurumunun hapishanede kalamazlar raporuna rağmen serbest bırakılmalarını engellemeye de devam ediyor…

Sosyal ağlarda paylaşın

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.