ALMAN HUKUKU VE AKP’NİN FAŞİST HUKUKU DEVRİMCİLERE KARŞI İŞBİRLİĞİNDE…

Almanya Federal Başsavcısı Peter Frank* 5 – 7 Temmuz arasında, Cumhurbsşkanı Erdoğan ve Yargıtay Cumhuriyet Başsavcısı Bekir Şahin’i ziyaret etti.
AKP faşizminin Yargıtay Başsavcısı Bekir Şahin’in daveti üzerine ülkemize gelen Almanya Federal Başsavcısı bazı görüşmeler gerçekleştirdi.
Bekir Şahin Alman emperyalizminin Federal Başsavcısı’na 129-b kapsamında soruşturma başlatılması için yaklaşık 130 kişilik liste verdi. AKP faşizmi 2017 yılında da Almanya devletine 300 kişilik liste vermişti. 2018’de ise 136 kişilik liste verdiği basına yansımıştı…

AKP tüm Avrupa devletlerine verdiği listelerde, toplamda 406 kişi için iade ve soruşturma isteğinde bulundu…

ALMAN HUKUKU VE AKP’NİN FAŞİST HUKUKU HALKA KARŞI İŞBİRLİĞİNDE…

Her yeri çürümüş, tüm kadrolarıyla yolsuzluk yapan, ülkeyi yağmalayan, mafya, ahlaksız, hırsız, kendi yasalarına dahi uymayan faşist AKP iktidarının hukuku da bu düzen gibi kokuşmuş ve yozlaşmıştır. Mahkemeler tüm gücüyle AKP iktidarını ayakta tutmak için çalışmaktadır. AKP adaletsizliğine karşı mücadele edenleri onlarca yıl hapse atarken, halktan çalan, uyuşturucu baronu, katil, tecavüzcü AKP’lileri ise korumaktadır. Soma gibi, Ermenek gibi, Çorlu tren kazası gibi onlarca, yüzlerce halkın katledildiği davalarda tek bir tutuklu bulunmaması AKP faşizminin hizmetindeki mahkemeler marifeti ile olmuştur.
İşte Alman emperyalizmi bu şekilde kirlenmiş AKP faşizmi ile işbirliği yapmaktadır. Dünyaya demokrasi, insan hakları vaazları veren Avrupa ve özellikle Alman emperyalizmi iki yüzlüdür. Demokrasi ve insan haklarından anladığı çıkarlarıdır. AKP faşizminin zulmü de ülkemizde bulunan 9000’e yakın Alman şirketinin çıkarları içindir aynı zamanda.

Alman devletine AKP faşizmi tarafından verilen listede kim olursa olsun, Alman devleti sadece devrimcilere saldırır. Almanya hapishanelerinde Türkiyeli devrimcilerin olmadığı bir dönem yoktur veya çok azdır.

Geçtiğimiz Mayıs ayında Alman devleti, 3 devrimciyi hukuksuz bir şekilde gözaltına alarak tutuklamıştı.

* Soykırım, insanlığa karşı işlenen suçlar ve savaş suçlarının cezai kovuşturulmasından sorumlu Federal Adalet Divanı Başsavcısı olan Peter Frank 2015’ten bu yana bu görevi ifa ediyor. AKP faşizminin insanlığa karşı işlediği suçlar hakkında ne gibi bir girişiminiz olduğu konusu merak konusudur. AKP faşizmi Suriye halkının katledilmesi için, kafa kesen İŞİD, El-Nusra gibi teröristleri eğittiği, beslediği bilinmektedir. Binlerce tır dolusu silah verdiği de. Bu silahlar kendi askeri tarafından yakalandığını MİT tırları dosyasından Alman savcının bilmemesi mümkün değildir. Adana’da ele geçen Sarin gazı da yakalanan kişi de ortalıktan kaybedildi AKP tarafından. Bu kaybolan gazın Suriye’de halka karşı kullanıldığı, kadın erkek, genç yaşlı, bebek çocuk demeden halka karşı kullanıldığı ispatlanmıştır.
Ayrıca 2016’da Sur, Cizre gibi kürt bölgelerinde yüzlerce insan katleden aynı AKP iktidarıdır. Bodrumlarda diri diri insanlar yakıldı ve bunlar an be an kameralara yansıdı. Katlettikleri Taybet ananın cenazesini tam 7 gün boyunca yerden kaldırılmasına izin vermediler.
Alman Federal Başsavcıya göre bunlar suç değil midir? İnsanlığa karşı işlenmiş suç değil midir?

Sosyal ağlarda paylaşın