ÖZGÜL EMRE VE İHSAN CİBELİK’İN BÜYÜK SUÇLARI (5)

Özgül Emre ve İhsan Cibelik, tutuklanmalarının ardından dava dosyalarına ulaştık. Gerçek Haber Ajansı olarak Alman Devleti’nin bu iki devrimci hakkında iddia ettiği büyük suçları siz okurlarımızla paylaşmaya devam ediyoruz.

Almanya’nın Mannheim şehrinde polis bir kişiyi yere yatırıp etkisizleştirdikten sonra döve döve katletmişti.
Bu cinayet Mannheim’in en merkezi ve kalabalık meydanı olan Markplatz meydanında gerçekleşmişti.
Ve tüm yaşananlar amatör kamera ile kaydedilmişti.

Ve İhsan Cibelik büyük suçlarına bir yenisini de bu cinayete karşı düzenlenen protesto gösterisine katılarak eklemişti.

Hatta katılmakla kalmamış gösteride bir konuşma bile yapmıştı.

ABD’de yaşanan Floyd olayı akıllardadır. Koca ABD’de bile polis sokak ortasında katledebiliyordu. Benzer cinayetin Almanya’da olmasında ne sakınca olacaktı ki?

Alman devleti, sokak ortasında insan katleden polisinin protesto edilmesini kabul etmiyor, “sen nasıl polisimi protesto eden gösteriye katılırsın, konuşma yaparsın” diyerek bu yapılan eylemi katılmayı terör faaliyetiymiş gibi gösteriyor…

Gerek Almanya’da gerek bir başka emperyalist ülkede olsun sürekli olarak polis sokak ortasında insan katlederken, polisler değil katliamı protesto edenler terörist ilan ediliyor.
“Öl, öldürül ama karşı çıkma, protesto etme. Hele hele örgütlenip mücadele etme!” deniyor. Karşı çıkan, protesto eden, hele hele örgütlenip mücadele eden terörist ilan ediliyor.
İhsan Cibelik ve Özgül Emre de bu suçları(!) işlediğinden dolayı terörist ilan edilen iki devrimci.

Evet aslında alman devletinin iki devrimci hakkında hazırladığı dosyada bir çok büyük suç var! Ancak inanın diğer tüm suçlar da en az bundan önce yayınladıklarımız kadar akla ve mantığa uygun(!)

Yazı dizimize burada son veriyoruz.
Bir sonraki yazı dizimizde “Terör ne, terörist kim” konusunu, İhsan Cibelik, Özgül Emre dosyası üzerinden açıklamaya, tartışmaya çalışacağız.

Sosyal ağlarda paylaşın