Ölüm Orucu Gazisi Gökhan Yıldırım GÖZALTINA ALINDI !

TAYAD’ın yaptığı açıklamaya göre ; Ölüm Orucu gazisi Gökhan Yıldırım, bu gün, akşam üzeri Çayan Mahallesi’nde AKP’nin katil polisleri tarafından gözaltına alınmıştır.

Henüz ne için gözaltına alındığına, nereye götürüldüğüne ilişkin elimizde ayrıntılı bilgi olmasa da , bizim açımızdan sır olan bir şey yok : Direniş ve zafer karşısındaki hazımsızlıktır onları böyle saldırganlaştıran, Gökhan’ı gözaltına aldıran.

Çünkü ; baskı, zulüm ve sömürü altında umutuzluğe itilen halklarımıza görkemli bir zafer kazandıran muzaffer gazilerimizin sokakta dolaşmaları, halkın içinde olmaları korku salıyor halk düşmanlarına.

Faşist AKP yasal ve yasa dışı zorbalıklarına devam ediyor. Direnenleri ve halkı teslim almaya çalışıyor Bunun önünde engel gördüğü devrimcilere saldırıyor. Bu saldırılarla yeni direnişler ve zaferler yaratılmasına engel olabileceğini sanıyor ancak yaşananlar bunun mümkün olmadığını gösteriyor… Halk onurlu evlatlar yaratmaya, yarattığı evlatlarını sahiplenmeye devam ediyor…

Bugün ölüm orucu gazisi Gökhan Yıldırım’ı sahiplenmek gerekiyor. Herkes bulunduğu yerden bu saldırıya cevap verebilir. Özellikle Gazi Mahallesi halkı bu zorbalığa izin vermeyeceğini göstermelidir. Gazi Karakolunun önü Gökhan Yıldırım’ı sahiplenen Gazi Halkı ile dolmalıdır…

Sosyal ağlarda paylaşın