Nazan Bozkurt Yüksel Caddesi’nde

AKP faşizmi hapsetmişti. Susturmak, sindirmek için hapis ile tehdit etmişti. Hukuksuz tutukluluk sonlanıp tahliye olmasından sonra Nazan Bozkurt ilk kez Yüksel caddesine çıktı…

Yine anıtın önünde açıklama yapmasına işkence ile engel oldu polis.

Mahmut Konuk ile çıktıkları meydan önünden sürüklenerek caddenin başına bırakıldılar. Orada söze başlayan Nazan Bozkurt anlattı AKP faşizminin keyfiliğini, adaletsizliğini. Bir çok çarpıcı konulara değidiği açıklamayı yayınlıyoruz.

Aşağıda Nazan Bozkurt’un yaptığı açıklamayı yayınlıyoruz:

Bu çocukları tanıyor musunuz?

Kim olduğunu biliyor musunuz bu çocukların?

Ben söyleyeyim Tacettin Öğretmenin çocukları.

Tacettin Öğretmen kimdir?

Kanun Hükmünde Kararnamelerle ihraç edilmiş üstüne birde hapis edilmiş bir öğretmendir Tacettin Öğretmen. Bu çocuklar da Tacettin Öğretmenin geride kalan yetimleridir.

Buradan AKP’ye şunu söylüyoruz: Döktüğün bunca kanın hesabını vermeden şuradan şuraya gitmeyeceksin AKP. Haksızca ihraç ettiğin 140 bin kişinin hesabını vermeden, Meriç’te boğulan bebeklerin hesabını vermeden, KHK ile katlettiklerinin hesabını vermeden, Sevgi hemşirenin geride kalan 3 tane yetiminin hesabını vermeden ey AKP şuradan şuraya bir adım gidemeyeceksin.

Ayrıca polis çekim yapan insanlara karışamaz. Böyle bir hakkı yok.

Süleyman Soylu bu ülkede genelge yayımlayacak son insandır. Her gün izliyoruz o videoları. Suçları arş-ı âlâya ulaşmış. Yaptıkları kepazelikler arş-ı âlâya ulaşmış. Süleyman Soylu yasadışı genelge yayımlamaya devam ediyor. Hayatlarında bir kere bile kanuna uymamış bu adamlar bize kanundan bahsediyor. Kanuna uymak hep vatandaştan istenir. Peki ya bunlar? Bakın hergün videoları izliyoruz. Uyuşturucu ticareti ortada. Tecavüzler ortada. Hırsızlıklar ortada. Cinayetler ortada. “Nadira’ya ne oldu?” diye soruyoruz. Yerlerde sürükleniyoruz.

Haydi siz söyleyin o zaman AKP’li milletvekilinin evinde ölü olarak bulunan, iki kez kalbine sıktı da intihar etti denen rahminde erkek DNA sı bulunan yani tecavüz edildiği ortaya çıkan Nadira’ya ne oldu diye soruyoruz. Yerlerde sürükleniyoruz.

Mehmet Ağar’ın oğlu tarafından tecavüze uğrayan Yeldana’ya ne oldu diye soruyoruz. Suçluyu tanımladıktan bir gün sonra bu kız nedense ölü bulunuyor. Nedense hemen ertesi gün intihar etmiş oluyor. Bunları soruyoruz. Yerlerde sürükleniyoruz. Çünkü AKP suçlarını örtemiyor. Çünkü AKP ‘nin bu çocuklara verecek bir hesabı var. Tacettin Öğretmenin çocukları AKP boynu bükük bıraktı.

Sevgi hemşirenin çocuklarını AKP boynu bükük bıraktı.

Bizim ihraç edildiğimizden bu yana hiç bir zaman bir bayramımız olmadı, huzurumuz olmadı.

Öyle mi?

O zaman sizin de olmayacak AKP!

Bizim huzurumuz yoksa, bizim bayramlarımız yoksa sizin de olmayacak.

Bunu siz başlattınız. Bizi siz ihraç ettiniz. Mahkeme kararı olmadan, soruşturma olmadan, işimizi elimizden siz aldınız. O halde buna itiraz etmemize neden şaşırıyorsunuz?

Sokağa çıkmamıza neden şaşırıyorsunuz?

TABİİ Kİ ÇIKACAĞIZ!

ÇÜNKÜ BİZ HAKKIMIZI İSTİYORUZ

BİZ HAKLIYIZ VE MUTLAKA BİZ KAZANACAĞIZ…

Sosyal ağlarda paylaşın