Mine Koçak: “Dün, Mustafa’nın kanıyla sahura kalktınız. Bugün Mustafa’nın etiyle iftar yapacaksınız”

Mine Koçak, aylardır ölmemesi için, adaletin yerini bulması için arkasında koşturduğu ağabeyini kaybetti. Daha dün akşam ağabeyi Mustafa ile konuşmuş ve o konuşmadan sonra bir kez daha Adalet Bakanlığı’na, Yargıtay’a, AKP iktidarına seslenmişti. Bugün ağabeyini toprağa veriyor. Gazi Cemevi’nde yapılan cenaze töreninde, Ağabeyinin tabutunun başında acısı ve öfkesiyle bir konuşma yaptı.Katillerin yüzüne bir tokat gibi çarpacak olan bu konuşmayı yayınlıyoruz: 

“Mustafa ölüm orucunun 297. gününde ölümsüzleşti. 

297 gündür bu zalimlere bu zulme karşı direndi. 

Dedik ki verin yanımızda ölsün vermediler. Şimdi gitsinler Berk Ercan’la halı sahada istediği kadar top oynasınlar. Siz kendiniz yarattınız bu itirafçıyı. 

27. Ağır ceza başkanı vicdanın rahat mı? Yargıtay 16. Dairesi vicdanın rahat mı? 

28 yaşında, 28 yaşında. Toprak kabul etmez. Öldürdünüz. Adalet diye diye öldürdünüz. Zorla müdahale altında işkence ettiler. Taciz ettiler. O kadar aşağılık oldular. 

Onuruyla gidiyor bugün. Onuruyla gidiyor. Acıları bitti. Dilerim sizin acılarınız başlar. Dilerim hiç bitmez o acılarınız. Dilerim Allah sizi helak eder, helak eder, helak eder. 

Mustafa’nın kanıyla dün sahura kalktınız. Bugün Mustafa’nın etiyle iftar yapacaksınız. Allah sizi kahretsin. Allah sizi kahretsin. Zalimler Allah sizi kahretsin zalimler! 

27 kilo kaldı nasıl dokundunuz zalimler. Anası öpmeye kıyamıyordu siz nasıl dokundunuz. Zalimler, zalimler, zalimler…” 

Sosyal ağlarda paylaşın

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.