Katil İsrail’den Gazze’yi talan projesi

İsrailli “Harei Zahav” şirketi, Gazze sahilinde villa tarzı evleri çizimleriyle birlikte sunduğu projesinin tanıtımını yapmaya başladı. Şirket, Gazzelileri “işgalci” olarak niteledi.

Siyonist katil İsrail sadece Gazze’nin sahibi Filistin halkını bebek çocuk, kadın yaşlı genç demeden katletmiyor, insanlık tarihinde eşine ender rastlanacak ahlaksızlıkla halkın evlerine, malına mülküne el koyuyor.

İsrail tarafından finanse edilip beslenen işgalci ve istilacı örgütlerin oluşturduğu bir koalisyon “Gazze Yerleşim Konferansı için Pratik Hazırlık” başlığıyla Tel Aviv’de konferans düzenledi.

Konferansın ardından istilacı örgütler tarafından “Gazze İsrail Toprağıdır! Savaşın, Kurtarın, Yerleşin” yazılı reklamlar yayımlandı.

İsrail devletinin çoğunluğu bebek ve çocuklardan oluşan 20 bini aşkın Filistinliyi katlederek insansızlaştırdığı yerleri talan eden şirketlerden biri olan “Harei Zahav”, Instagram hesabından paylaştığı gönderilerde “Gazze yerleşimlerinin” reklamını yaptı.

İşgalci istilacıların unuttuğu bir şey var ki: DİRENİŞ.
SON SÖZÜ DİRENENLER SÖYLER.
İstilacılar bugün belki harcı Filistinli bebeklerin kanıyla karılarak yapılmış binalar dikip Gazze’yi istila edebilir. Ancak Filistin halkı direnecek ve istilacılar asla güvende olmayacaktır…

Sosyal ağlarda paylaşın