“Kardeşimin Öldürüldüğünü Düşünüyorum”

AKP’li Milletvekili Ünal Şirin’in evinde şüpheli bir şekilde hayatını kaybeden Nadira Kadirova’nın ölümü ile ilgili bilgiler gelmeye devam ediyor. Kadirova’nın ağabeyi, otopsi sırasında kardeşinin organlarının alındığını ve cenazeye zarar verildiğini öne sürdü.

AKP İstanbul Milletvekili Şirin Ünal’ın yaşadığı evde çalışan ve intihar ettiği iddia edilen Nadira Kadirova’nın ağabeyi Muhammed Ali Kadirova, kardeşinin cenazesine ilişkin paylaştığı bilgilerde şunları söyledi: “Olay gecesi Şirin Ünal’ın beni araması üzerine evine gittiğimde polisler ve savcı oradaydı. Savcı, ‘Bakma kötü olursun’ dedi ve ısrarlarım sonucu bir polis memuruna ‘Cep telefonu ile çekilen fotoğrafları göster’ dedi. Fotoğraflarda kardeşimin yüzü kanlar içindeydi. Ardından Adli Tıp Kurumu’na gittiğimde yine izinle kardeşimi gördüm. Yüzünde bulunan kan izleri temizlenmişti.”

“Bir insan silahı göğsüne dayayarak ateş ettiyse nasıl yanık izi olmaz?” diye soran Kadirova “Mermi girişlerinin etrafında yanık izi yoktu. Kardeşimin önce darp edildiğini, kafasına sert bir cisimle vurulduğunu ve ardından uzak mesafeden ateş edilerek öldürüldüğünü düşünüyorum” diye konuştu. Ağabey Kadirova ayrıca, “Kardeşime ‘Fuhuş yapıyordu’ denilerek iftira atıldı. Bir süre önceye kadar korkuyordum ancak artık korkmuyorum. En fazla kardeşimin yanına giderim. Kardeşimi Özbekistan’a götürdüğümüzde otopsi yaptırmak istedik. Bizlere ‘Otopsi yapılacak bir yeri kalmamış’ dediler. Kardeşimin bedenine zarar verilerek ne amaçlandı? Ne gizlenmeye çalışılıyor?” diye konuştu.

Ne gizlemeye çalıştıkları öyle apaçık olmamışa bile, bir suçun gizlendiği kesin. Hem de polisi,  adli tıppı, savcısı hepsi el ele vererek bir  suçu gizliyorlar. Henüz suçun ne olduğu belli değil. Ancak o da açığa çıkacaktır. Gerçekler ile ilgili Emile Zola’nın sözünü tekrar edelim.  « gerçeği yer altına gömseniz bile, o yine büyüyerek patlatacak ve her yeri yok edecektir »

Sosyal ağlarda paylaşın

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.