Kanal İstanbul Çevresini Kimlere Satacakları Belli Oldu

Kanal İstanbul Projesine karşı çıkanların karşı çıkma sebeplerinden bir tanesi de kanal boyu oluşacak nüfus yoğunlaşması. AKP belli ki bunun önleminin almış.

Arap televizyonlarında proje ile ilgili reklamlar yapılmaya başlamış bile.

Kanal İstanbul Projesinin hayata geçirilmesi durumunda kanal boyu arazileri kimlere satacaklarını Arap televizyonlarından öğreniyoruz. Arap petrol zenginlerine ve milyonerlerine yüksek fiyatlarla ülkemiz topraklarını satmakla nam yapan AKP iktidarı Kanal İstanbul ile topraklarımızı satmaya devam edecek.

Kanal İstanbul Projesi her anlamı ile ülkemize halkımıza yapılacak olan tarihi bir ihanet projesi olduğu konusunda hem fikir olan çok geniş bir kesim var. Bilim adamları, mühendisler, jeologlar, cografyacılar, deprem uzmanları, çevreciler… Bu projenin yapılmasında AKP’nin ısrarının bir sebebi de kanal boyu petrol şeyhlerine ve dolar milyonerlerine satacakları topraktan elde edecekleri çil çil dolarlar. Kanal İstanbul Projesinin Erdoğan ailesinde ve AKP yandaşlarının ağızlarını sulandıran milyarlarına katacakları milyarlardan başka bir şey değil.

Sosyal ağlarda paylaşın

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.