İsveç Meclisi’nde Uyuşturucu İzi

İsveç Meclisi’nde Parti Binalarının İçinde Uyuşturucu Çıktı.
İsveç Meclisi’nde bulunan parti binalarının odalarında yapılan kontrollerde birçok partinin üyesinin odasında uyuşturucu izine rastlandığı öğrenildi. Özellikle son yıllarda Sağ hükümete verdikleri destekle hükümetin ortağı olan İsveç Demokratları SD milletvekillerinin ve üyelerinin birçok suça karıştığı belirlenmiş bir gerçekti.

Ayrıca, meclis tuvaletlerinde uyuşturucu kullanıldığı ve meclis odalarında yapılan aramalarda uyuşturucu bulunduğu ortaya çıktı. SD’nin iktidar ortağı olmasından sonra göçmenlere yönelik baskıların artmasının yanı sıra, parti içindeki sorunlar da su yüzüne çıktı.
Uyuşturucu kullanımı, yasadışı silah kullanımı ve çocuk tacizi gibi suçlarla itham edilen parti yönetici ve üyeleri, meclis odalarında yapılan aramalarda uyuşturucu kullandıklarının tespit edilmesi, iktidarın diğer ortaklarını zor durumda bıraktı.

İsveç Meclis binasında toplanan siyasi parti temsilcileri arasında, Sosyal Demokratlar, Liberaller, Sol Parti ve İsveç Demokratları’nın (parlamentodaki sekiz partiden dördü) ofis tuvaletlerinde kokain izine rastlandığını açıkladı.

Sosyal ağlarda paylaşın