İsrail’in Gazze İşgali’nin Sebebi: GAZZE SAHİLİNE ‘GEÇİCİ’ ABD LİMANI KURULACAK

Ortadoğu(GHA)
Filistinli direnişçi örgütlerin Tufan Fırtınası Operasyonu bahane edilerek, siyonist İsrail Ordusu aylardır Gazze’y saldırıyoyr, topraklarını işgal ediyor ve kadın çocuk demeden halkı katlediyor. Ancak işgalin ardındaki gerçek sebep bugün açığa çıktı. Dünya halklarının baş düşmanı ABD ve lideri Biden, Gazze sahiline ‘Geçici’ bir ABD limanı inşa edilmesi ealimatını verdi.

Biden, İsrail’in bivilleri hedef almamak gibi bir sorumluluğunun olduğunu belirterek, “Bu savaş, Gazze’deki daha önceki tüm savaşların toplamından daha fazla masum sivilin hayatına mal oldu. 30 Binden fazla Filistinli öldürüldü ve bunların çoğu Hamas üyesi değil. Binlerce kadın ve çocuk öldürüldü, erkek ve kız çocukları yetim kaldı” şeklinde konuştu. Ancak, İsrail saldırılarının ilk gününde Biden, İsrail’e gitmiş ve açıkça İsrail’in işgal planına onay vermişti. Bu son açıklamasıyla dünyaya iyi polis kötü polis oynamaya çalışarak kendini şirin göstermeye çalışıyor ABD şefi katil Biden.

Biden, Amerikan Ordusuna, Gazze Sahiline ‘Geçici’ Bir Liman Kurulması Talimatını da Verdi.

Geçici limanın açılmasıyla Gazze’ye deniz yoluyla daha yüksek miktarda insani yardımın ulaşacağını ancak Amerikan askerlerinin bölgeye girmeyeceğini belirten Biden, şunları söyledi: “Bu geçici liman, günlük olarak Gazze’ye daha fazla insani yardımın girişini sağlayacak, ancak İsrail de üzerine düşeni yapmalıdır. İsrail, Gazze’ye daha fazla insani yardım girişine izin vermeli ve insani yardım çalışanlarının tehdit altında olmadığından emin olmalıdır. Bu konuyu İsrail liderlerine ilettim. İnsani yardım, pazarlık unsuru ya da ikincil konu olamaz.”

ABD emperyalizminin girdiği ve oraya huzur mutluluk getirdiği dünya tarihinde görülmemiştir. Gittiği her yere kan zulüm ve yoksulluk getirmiştir. Bugün dünyaya Gazze’de liman açılışını insani yardım kılıfına sokarak anlatırken bile beceriksizliğini gözler önüne seriyor. İnsani yardımmış! İsrailli yöneticilerle konuşmuş muş! Dünya halklarını kandırabileceğini zanneden katil sapık, pedofil* Biden Filistin halkını yardıma muhtaç yaşamak zorunda bırakan İsrail ve ABD varlığından, bombardımanlardan bahsetmiyor…

*Biden’in öz oğlu Hunter Biden babasını cep telefonuna Pedofili Peter olarak kaydettiği biliniyor.

GHA

Sosyal ağlarda paylaşın