İşkence Ediyor, Helikopterden Atıyor, Cenazeyi Engelliyor, Yayın Yasağı Koyuyor…

Van’da  gözaltına alınıp işkence ettikten sonra helikopterden atılan iki köylüden Servet Turgut hayatını kaybetti.

İşkence artık gizlenmeye ihtiyaç duyulmaksızın her yerde yapılıyor. AKP faşizmi halkın her kesimine işkence yapıyor. İşkence yapmak için her hangi bir sebebe de ihtiyaç duymuyor. Kürt halkına karşı yürüttüğü savaşta kullandığı psikopatlaştırılmış, halka düşman ettirilmiş katilleri, sadece o an orda oldukları için köylüye işkence edip hırsını almayarak helikopterden atıyor.  

ETHA | 2019

Yapılan işkence devletin en üst kademesinden savunuluyor. Ya da inkar ediliyor.

Sonra zulüm öldürdükleri ile bitmiyor.

İşkence ediyor, helikopterden atıyor sonra cenazeye ve taziyeye polis engeli koyuyor. Gelenleri taciz ve tehdit ediyor. AKP’nin Erdoğan faşistinden başlayıp, Soysuz Süleyman ile devam eden, tepeden tırnağa işkencecilik ve ahlaksızlık zulme doymuyor…

Helikopterden atılan kürt köylülerin uğradığı işkenceler  Van valiliğin alelade, basit yalanları ile inkar edilerek kapatılmaya çalışıldı ama olmadı. Servet Turgut hayatını kaybedince faşizm tutuştu ve daha da saldıranlaştı. Bu sefer cenazeyi engelledi, sahiplenmenin önüne geçmek istedi.

Keyfilikte sınır tanımayan AKP’nin ahlaksız polisi kraldan daha kralcı bir tavırla “ konuşma yapamazsınız”  dedi ve basının görüntü almasına izin vermedi…

Sonrasında da polis aileye “taziyeyi derhal bitirin” diyerek tehdit etti.

Bu ülkede adalet yok.

Halk katledildiği ile kalıyor.

AKP devleti katlediyor sonra katlettiğini gizlemek için yayın yasağı getiriyor. İşkencecilerin hamiliğine devam ederek oldukça kabarık olan halka karşı işlediği suç dosyasını şişirmeye devam ediyor.

Bugün akşam saatlerinde ise helikopterden atılan 2 köylü ile ilgili soruşturmada gizlilik kararı alındı ve yayın yasağı getirildi.

Sosyal ağlarda paylaşın

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.