İşgalci İsrail generali: Gazze’deki hedeflerimizden çok uzaktayız

Direniş İsrail’in yalanlarını tek tek açığa çıkarıyor.

İşgalci siyonist İsrail ordusu yedek birlikleri komutanlarından, General Yitzhak Brick, İsrail ordusunun, Gazze’de karşılaştığı direniş karşısında başarısız olduğunu belirtti.

İsrailli yedek Tümgeneral Yitzhak Brick, İsrail ordusunun Gazze Şeridi’nin kuzeyindeki operasyonlarıyla ilgili endişelerini dile getirdi.

İsrail medyasında çıkan haberlere göre Brick, “Hamas, Gazze’nin kuzeyinde ordunun kontrolü altında olduğu iddia edilen bölgelerden tutsakları çıkarıyor” dedi.

İsrail güçlerinin “Gazze’deki hedeflerinden çok uzakta” olduğunu ve Hamas’ın “hala on binlerce savaşçıya sahip olduğunu” belirten General Brick, ordunun “bu savaştan sonra rehabilitasyona ihtiyacı olduğunu” vurguladı.

Brick ayrıca İsrail ordusunun “aynı anda birden fazla cepheyle başa çıkma” kapasitesinden yoksun olduğunu belirtti. General Brick, “Bugün hava kuvvetleri savaşları kazanmıyor ve İsrail Hava Kuvvetleri tek bir füzeyi durduramıyor” diye konuştu.

Onbinlerce halkı bebek çocuk hedef alarak katleden İsrail yeniliyor. İlan ettiği ateşkes de İsrail’in direniş karşısındaki çaresizliğinin ispatıydı. Esir değişiminde basına yansıyan görüntüler de işgalci siyonist İsrail’in bu katliam saldırısında moral üstünlüğünü bir daha geri kazanması mümkün olmayacak şekilde kaybettiğinin göstergesiydi…

Sosyal ağlarda paylaşın