Hasan Koçak: „Bunların Yaptığını İsrail Filistin‘e Yapmadı“

Adil yargılanma talebiyle ölüm orucu yapan ve şehit düşen Mustafa Koçak’ın babası Hasan Koçak, dün KSS Hastahanesi önünde, Aytaç Ünsal’ı yaşatma nöbetinde oradaydı. Bu kez Aytaç Ünsal’ı yaşatmak için oradaydı. Konuşmasında, iktidarın yalanlarını ortaya serdi bir kez daha. Aşağıda bu konuşmayı yayınlıyoruz.

“Ben bu acıyı yaşadım, başka analar babalar acı yaşamasınlar.

Mustafa’nın hiçbir suçu yoktu, hiçbir delil yoktu, parmak izi yoktu, hiçbir şey yoktu. Dediler Mustafa silahı temin etti Savcının öldürülmesi için. Peki Helin de mi Savcı için, İbrahim de mi savcı için, Ebru da mı savcı için, Aytaç da mı savcı için yani…

Yarın başkası da ölse, Özgür de ölse diyeceksinizki  Savcı için…
Didem Akman da ölse diyeceksiniz ki savcı için.

Yav Allah’tan korkun yav. 28 yaşında çocuğumu kaybettim genç çocuğumu, hiçbir delili olmadan. Tamer keskin vicdan kanaatı veriyor! Ne vicdanmış be!

Bir uzman çavuş bir kıza tecavüz ediyor, hakkında hiç bir soruşturma açılmıyor. Demek ki Mustafa öyle bir şey birşey yapsa hiç soruşturma açılmayacaktı.

Yalnız oğlum gururludur şereflidir, öyle pis işe bulaşmaz. Çünkü biz onunla gurur duyuyoruz. Namussuzluk yapmadı, hiçbir şey yapmadı. Bir Çavuşu bugün arkalarına almışlar saklıyorlar. Yarın o uzman çavuş bacısına da yapar anasına da. Ama Mustafa gururlu haysiyetli.  Avukatlarımız gururlu haysiyetli. Sanatçılarımız yine öyle.

Yeterki ölüm olmasın yeter! Nedir bu ya! Bunların yaptığını İsrail Filistine yapmadı be! Biz başka zaman İsraili eleştiriyoruz. Sizin neyiniz aşağı be onlardan!

Bir ananın, bir babanın canını ciğerini yakmaya hakkınız var mı! Bir evladım vardı be 28 yaşında! Hiçbir delili yok, hiçbir parmak izi yok… Ama bugün o çavuşun arkasında devlet var devlet!! Yeter diyorum artık yeter!

Sosyal ağlarda paylaşın

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.