Halkın Hukuk Bürosu: Adalet ve Özgürlük İçin Mücadele Devam Ediyor

Türkiye(GHA)
Halkın Hukuk Bürosu (HHB), adalet ve özgürlük mücadelesinde yerini ve ağırlığını korumaya devam ediyor.Komplolarla haksız yere tutuklanan meslektaşları için seslerini yükselten HHB, savunma hakkını ve hukukun üstünlüğünü savunuyor.

HHB’nin kurumsal sosyal medya hesabı olan X (Twitter) üzerinden yaptığı çağrıda, afişler ve mesajlarla birlikte şu ifadelere yer verildi: “Büromuza yapılan polis baskınıyla hiçbir delil olmadan, gerekçesiz şekilde tutsak edilen halkın avukatları; Betül, Seda ve Didem’e özgürlük!”

Halk için adalet için mücadelesiyle bilinen HHB, İstanbul şubesine yapılan baskın sonrası yaşanan hukuksuzluğa dikkat çekiyor. HHB’nin İstanbul şubesinin basılması ve talan edilmesinin ardından, Halkın Avukatlarından Av. Betül Vangölü Kozağaçlı, Av. Didem Baydar Ünsal ve Av. Seda Şaraldı, komplolarla tutuklandı.

Bu hukuksuz tutuklamalara karşı seslerini yükselten HHB, adalet ve özgürlük mücadelesini kararlılıkla sürdürüyor. Halkın Avukatlarına yönelik haksız uygulamalara karşı duran HHB, savunma hakkının güvence altına alınması için toplumun desteğini talep ediyor.

GHA

Sosyal ağlarda paylaşın