Gerçek yalandan güçlüdür !

Sansür yasalaştı.

Suç örgütü faşist AKP halka karşı bir yasayı daha meclisten geçirdi. Tüm medyayı kendisine bağlamasına, kendi yayın organına dönüştürmesine rağmen AKP faşizmi sosyal medyayı da hizzaya getirmeyi amaçlıyor. İstiyor ki tek bir ses çıkmasın, halk soygun talan düzenleri ile ilgili tek bir paylaşım yapmasın, tek bir harf de olsa gerçeği dile getirmesin.

‘Sansür Yasası’nın üzerinde en çok konuşulan maddesi olan 29. madde 13 Ekim günü Meclis’te kabul edildi. Buna göre TCK’ya ‘halkı yanıltıcı bilgiyi alenen yayma’ suçu ekleniyor ve bu suçu işleyenlere 1 ila 3 yıl ceza verilecek.

Meclisten geçirdikleri yasadan sonra ağızları kulaklarında zafer pozu verdi, suç örgütü AKP’nin üyeleri.

Bu yasa ile yapılmak istenen çok açık. GERÇEĞİ SUSTURMAK !

Ülkemizde yalana ihtiyacı olan AKP iktidarıdır. Erdoğandan başla, Milletvekillere, bakanlara kadar, yani elebaşından tüm üyelerine kadar suç örgütü faşist AKP iktidarını oluşturanların konuşabileceği tek bir doğru kelime yoktur. Özel hayatlarını, iş hayatlarını halkı soymak, vatanı satmak, servetlerine servet katmak için her türlü suçu işleyerek dolduran bu güruhun ağzından yalandan başka tek bir kelime çıkmaz. En küçük gerçeği dile getirebilecek güçleri yoktur. En etkili sermayeleri YALANDIR.

Yüzlerce Trolü, onlarca TV kanalı, yüzlerce radyosu, gazeteleri, köşe yazarları, yüzlerce yorumcusuyla kurduğu YALAN ORDUSU sürekli yalan üretiyor. Saniye ara vermeksizin, yalan bombardımanı ile gerçeklerin üzerini örtmeye, gerçeği ters yüz etmeye çalışıyorlar. Gazetelerde, televizyonlarda, radyolarda yalan hakim. Yetmiyor AKP’ye. Sosyal medyada da gerçeklerin dile gelmemesi gerekiyor. Trol ordusuyla sosyal medyayı en etkili kullanan kendileri olmasına rağmen böyle bir yasaya ihtiyaç duyuyorlar.

Gerçek yalandan güçlüdür !

Yalanlarla halkı kandırmaya çalışıyorlar. Ve denilebilir ki bu işi devasa bir medya gücüyle yapıyorlar. Halkı yalanlardan nefes alamaz hale getiriyorlar. Hiç durmuyorlar. Bir yalan, bir yalan daha bu böyle sürüp gidiyor. Yalanlarının açığa çıkmasının hiç bir önemi yok. Açığa çıkan her yalanı bir yalanla daha unutturmaya çalışıyorlar. O da açığa çıkınca bir daha, bir daha…

Ülkeyi tarihinde görülmedik şekilde talan ediyorlar ama kendileri dışında herkesi hırsız ilan ediyorlar, tonlarca uyuşturucu ile yakalanıyorlar, utanmadan uyuşturucuyla mücadele ettiklerini iddia ediyorlar, ülkeyi parsel parsel emperyalistlere ve işbirlikçilerine satıyorlar, karşı çıkanı, gerçeği dile getireni vatan haini ilan ediyorlar, en sadık ABD uşağı kendileri ama kendilerine muhalefet edeni Amerikancılıkla suçluyorlar… ve bunu koro gibi birbirine uyumlu o devasa medya ve sosyal medya gücüyle yapıyorlar.

ANCAK GERÇEK YALANDAN GÜÇLÜDÜR. Küçücük bir yazı, gerçeği dile getiren bir paragraf, yalanlarını açığa çıkartan birkaç dakikalık bir video o devasa yalan ordusuyla yarattıklarını çöp etmeye yetiyor. İskambil kağıtlarından yapılmış saray gibi gerçeğin tek bir dokunuşuyla yalanları yerle bir oluyor…

Gerçeği söyleyenleri susturmak için yaptıkları hiç bir işe yaramayacak. En cılızından da olsa dile geldiğinde gerçek, iktidarlarını sarsmaya devam edecek. Gerçek halkın yaşadığı sorunlardır, çektiği acılar, açlık yoksulluk ve adaletsizliktir. Suç örgütü faşist AKP halka çektiği acıları yalanlarla unutturamaz ! AKP faşizminin gerçeği susturmaya gücü yetmez.

Biz Gerçek Haber Ajansı olarak Gerçeklerle, Gerçeğin gücüyle emperyalizmin ve faşizmin yalanlarının karşısına dikilmeye devam edeceğiz.

Yasalarınız, sansürleriniz, hapis cezalarınız gerçeklerin açığa çıkmasına engel olamayacak!

Sosyal ağlarda paylaşın