İşgalci İsrail Saldırıyor… Filistin Direnişi misillemelerle Cevap Veriyor..

Filistin direniş örgütleri, açlık grevi şehidi Khader Adnan’ın hesabını sormak için İsrail yerleşimcileri bölgesine ve işgal bölgelerine roket atışları yaptılar.

DİRENİŞİN ROKETLERİ, İşgalcilerin DEMİR KUBBE’sini Aştı!

Filistin direnişi, Siderot şehrini roket ve havanlarla vurdu. Roketlerin isabet ettiği çok sayıda noktada yangın meydana geldi.
İşgal rejiminin Filistin direnişinden veya Suriye’den Lübnan’dan gelecek füze saldırılarına karşı oluşturduğu “Demir Kubbe”, direnişin roketlerini karşılamada ve etkisizleştirmede başarısız kaldı. İsrail basınında bunun nedenlerinin araştırılacağı yazıldı.

DİRENİŞ ÖRGÜTLERİNDEN KİSSUFİM VE GAZZE ŞERİDİNE SALDIRI

Gazze’den ayrıca Kissufim bölgesine roket saldırısı düzenlendi.
Kissufim bölgesine Khaer Adnan’ın şehitliğinden sonraki bir gün içinde 37 roket fırlatıldı.

Filistin Direniş Grupları Ortak Operasyon Odası da, açlık grevi şehidi Khader Adnan için Gazze Şeridi’ne roket saldırıları düzenlediklerini duyurdu. Açıklamada şöyle denildi: “Şehitlerimizin kanına, tutsaklarımızın fedakarlıklarına sadık kalacağız. İşlenen hiçbir suç cevapsız kalmayacak”.

İŞBİRLİKÇİ YÖNETİM HALKA SALDIRDI

İşbirlikçi Abbas yönetimine bağlı güvenlik güçleri de, açlık grevinde şehit olan Khader Adnan için Cenin’de düzenlenen yürüyüşe saldırdı.
İşbirlikçi yönetim böyle bir zamanda bile kendi halkına saldırıyor.

İSRAİL’DEN TEHDİT:

İşgalci İsrail Savunma Bakanı Yoav Gallant, Genelkurmay Başkanı Herzi Halevi ile yaptığı görüşmenin ardından “İsrail vatandaşlarına zarar vermeye çalışanlar pişman olacak” açıklamasını yaptı.
Filistin direniş örgütleri bu açıklamaya roket saldırılarını sürdürerek cevap verdiler.

Sosyal ağlarda paylaşın