FHKC: “Filistin şehidi Ebu Şuca’a ve arkadaşlarının yasını tutuyoruz. Direnmekten başka seçeneğimiz yok!”

Filistin Halk Kurtuluş Cephesi, şafak vakti Nur Şems kampındaki kuşatmada Tulkarim Taburu lideri Ebu Şuca’a ve 4 yoldaşının şehit düşmesine dair açıklama yayınladı.
Ebu Sucaa’nın “halkını ve davasını savunmak için bir fedakarlık ve kurtuluş modeli sunduğu” belirtilen açıklamada şöyle denildi:

“İşgal altındaki Batı Şeria’da Nur Şems kampında işgalin halkımıza yönelik saldırganlığına karşı kahramanca yüzleşmeleri sırasında şehit olan direniş lideri Muhammed Cabir (Ebu Şuca’a) ve onun kahraman direniş arkadaşlarının, Tulkarim Taburu üyelerinin yasını tutuyoruz.

Tüm oluşumlarıyla şehidin yolundaki yoldaşlara ve işgal altındaki Batı Şeria’daki direniş evlatlarına sesleniyoruz; kahraman şehidin kaybından dolayı başsağlığı diliyor, gurur duyuyoruz, halkımıza karşı vahşi saldırı karşısında gösterdikleri metanet ve cesareti selamlıyoruz.

Kahraman şehit Ebu Şuca’a, halkını ve davasını savunmak için bir fedakarlık ve kurtuluş modeli sundu. Genç yaşında bile, vatansever, gerilla ve üniter bir ruhla işgale karşı koymadaki önemli saha rolünün de gösterdiği gibi, liderliğin anlamlarına dair bir örnekti.

Düşmanın halkımıza karşı yürüttüğü, kapsamı işgal altındaki Batı Şeria’ya kadar uzanan, tüm halkımızın varlığını hedef alan bu imha savaşı, hepimizi, halkımızı savunmak için siyonist düşmana karşı siperlerde birlik olarak yüzleşmemiz gereken bir kader anı ile karşı karşıya getiriyor.”

Sosyal ağlarda paylaşın