Faşist Erdoğan, Hatay’dan sonra Ordu’da açık konuştu!

(GHA)

Faşist AKP iktdarının şefi Erdoğan gittiği her yerde, özellikle AKP’li olmayan belediyelerin olduğu bölgelerde halkı tehdit ediyor.

OY YOKSA DOĞAL GAZ YOK!

Gün geçtikçe yönetememe krizi büyüyen, 25 yıldır ülkeyi emperyalizme, Suudili Şeylere ve 5’li çetelere pazarlayan, suç örgütlerinin gözde ülkesi haline getiren Erdoğan, yerel seçimler öncesi yaptığı mitinglerde artık vaatlerden çok tehditler savuruyor.

Geçtiğimiz günlerde Erdoğan, belediye seçimlerinde AKP kazanmadığı için Hatay’a hizmet gelmediğini itiraf etti. Depremin yıldönümünde yaptığı konuşmada, on binlerce insanın öldüğü Hatay’da yaptığı bu konuşma aynı zamanda deprem sonrası katliamın da sorumlusunun kendisi olduğunun itirafıyd.

Faşist AKP iktidarının şefi Erdoğan, bu seferde Orduluları tehdit etti.

Erdoğan, Ordu’da yaptığı konuşmada, ‘Doğalgazı nasıl getirecekler? Biz varsak doğalgaz var, biz yoksak doğalgaz yok’ diyerek seçmenleri tehdit etti.

Erdoğan, “Bizim olmadığımız bir büyükşehir belediyesi, kusura bakmayın açık konuşuyorum. Doğalgazı nasıl getirecekler? Biz varsak doğalgaz var, biz yoksak doğalgaz yok” dedi.

Hatay’da düzenlediği toplantıda konuşan Erdoğan, “Merkezi yönetimle yerel yönetim el ele vermezse, dayanışma halinde olmazsa o şehre herhangi bir şey gelmez. Hatay’a geldi mi?” ifadelerini kullanarak depremzedeleri de tehdit etmişti.

GHA

Sosyal ağlarda paylaşın