Faşist 129 Yasasına Karşı SÜRESİZ VE DESTEK Açlık Grevleri 5. Ayında

Faşist 129 AB yasalarının kaldırılması ve Almanya hapishanelerindeki devrimci tutsakların serbest bırakılması talebiyle başlatılan Süresiz açlık grevleri ve destek açlık grevleri, 5. ayında devam ediyor.

SÜRESİZ AÇLIK GREVCİLERİ
Eda Deniz Haydaroğlu, açlık grevinin 135. gününde.
Ilgın Güler, 30 Temmuz itibarıyla açlık grevinin 84. gününde. Ilgın Güler’in açlığı da üçüncü ayını doldurmak üzere.
Bir diğer açlık grevi direnişçisi Sevil Sevimli, açlığın koynundaki yürüyüşün 79. gününde.

DESTEK AÇLIK GREVCİLERİ

  • Avrupa Dev-Genç’li Berfin Özder, Faşist 129 yasalarının kaldırılması, 3 devrimci tutsağın özgürlüğü ve Süresiz Açlık Grevindeki direnişçilere destek olarak başladığı 45 günlük açlık grevinin 20. gününde.
  • Yunanistanda destek açlık grevine başlayan İleni Açıkgöz 30 Temmuz itibarıyla bir aylık destek açlık grevinin 20. Gününde.
  • Grup Yorum Emekçisi Berivan Gel 129 Yasalarına Karşı Destek Açlık Grevinin 13. Gününde.

AÇLIK GREVİ DİRENİŞİNİN TALEPLERİ:

1- Adalet Bakanlığı şu an devam eden Devrimci Gazeteci Özgül Emre, Grup Yorum Emekçisi İhsan Cibelik, Antifaşist Serkan Küpeli’nin davasını geri çekmelidir!

2- Devrimci ve Anti-Faşist Tutsaklar Özgül Emre, İhsan Cibelik, Serkan Küpeli ve Hasan Unutan TUTUKSUZ YARGILANSINLAR!

3- Her türlü Dijital delil suç delili olarak kullanılmaktan çıkarılsın! Dijitallerin güvenirliği ve delil niteliği yoktur!

4- Almanya Anayasayı Koruma örgütünün (Verfassungsschutz) devrimciler hakkında hazırladığı raporlar meşru değildir, mahkemelerde delil olarak kullanmaktan çıkarılsın!

5- Almanya Federal Başsavcısı Peter Frank Özgül Emre’lere yapılan operasyondan kısa bir süre sonra Türkiye Adalet Bakanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile görüştü ve onur madalyası aldı. Bu görüşmede neler konuşuldu ve Savcı Peter Frank hangi hizmetler sonucu onur madalyası aldı?-AÇIKLANSIN!

6- 5 yıldır oturum hakları İçin direnen Almanya direnişleri Meclisinin oturumu geri verilsin! Siyasi nedenlerle verilenden oturum hakkının siyasi nedenlerle alınması hukuksuzdur ve meşru değildir! Bu anlamda İlker Şahin’e verilen ceza kaldırılsın!

7- FAŞİST 129,129A ve B yasaları Kaldırılsın!

Sosyal ağlarda paylaşın