Tüm dünyada ABD emperyalizminin terörü eserken özellikle Gazze olmak üzere tüm Filistin’de ve Lübnan’da katil Siyonist işgalci İsrail’in katliamları sürüyor.
Hergün insanlık dışı yöntemlerle katliamlar gerçekleştiriyor ama ne Filistin’de ne Lübnan’da ellerini yukarı kaldırmış bir halk bulabiliyor.
Geçtiğimiz hafta başında Gazze’de yaptığı bombardıman sonrası yaşanan yıkımın olduğu yerden bir aile babasının çığlığı duyuldu: ASLA TESLİM OLMAYACAĞIZ!
Bu haykırış ABD ve İsrail’in yenilgisidir. Yenilgisidir çünkü aylar hatta yıllardır yaşptıkları katliamlar, yağdırdıkları bombalar, koca koca ordularıyla gerçekleştirdikleri işgaller ve kıyımlar bir halkı teslim almak içindi. Tüm yaptıklarının özünde hemen tüm katliamların öncesinde duyulan o ses vardı “teslim olun!”.
Yıkılmış binanın başında babanın haykırışı Ortadoğu’da ABD ve İsrail’in sonunu getirecek sestir: “Eşim ve çocuklarım enkaz altında, belki hayattalar, belki öldüler, ama Tanrı şahit Netanyahu, ne yaparsan yap, teslim olmayacağız.”
