Erdoğan’a tokat gibi eylem : Biz Halkız Biz Kazanacağız !

Rize İkizdere’de dün yol açılışına katılan  Erdoğan’ın konvoyunun geçtiği güzergah üzerinde bir grup protesto eylemi gerçekleştirdi.

Halk AKP şefi Erdoğan’ın İkizdere’de halka kafa tutan nitelikte yaptığı konuşmaya tepki göstererek, “biz halkız, biz kazanacağız” sloganları attı. Erdoğan’ın konvoyunun geçtiği yolda, konvoy geçerken eylem yapan halk “direne direne kazanacağız” sloganları ile İkizdere’de direnmeye devam edeceklerini duyurdu.

Halkın yaşadığı alanları, dereleri, dağları ovaları madenlerle, HES’lerle dolduran AKP iktidarı İkizdere’de de halkın tüm tepkilerine rağmen maden projesini hayata geçirmek istiyor.

Aylardır halk direniyor. Dozerlerin, askerin jandarmanın önüne geçerek doğanın yok edilmesine engel olmaya çalışıyor.

Halk düşmanı AKP iktidarının faşist lideri Erdoğan İkizdere’de yaptığı açıklamada halka olan öfkesini dile getirdi. Bunu yaparken iflah olmaz sol, komünizm düşmanlığını da tekrarladı. Erdoğan, ”Türkiye’nin değişik yerlerinden ne kadar sol varsa, komünist varsa, alıp buraya geliyorlar. Neymiş bizim önümüzü kesecekler. Siz bu milletin önünü kesemezsiniz. Kesemeyeceksiniz. Bu tesisleri yapacağız. Bu yolları yapacağız. Sizin gücünüz bunların önünü kesmeye yetmez’‘ dedi.

Son haftalarda her yerden, her konuda pislikleri, yolsuzlukları, hırsızlıkları açığa çıkan AKP iktidarı ve özellikle Erdoğan, çalmaya çırpmaya, ülkeyi talan etmeye devam ediyor. İkizdere’de Taş ocağı için bölgeyi halkın elinden alarak , halka ettiği sinkaflı küfürle bilinen Mehmet Cengiz’in sahibi olduğu Cengiz Holding’e peşkeş çekmekte yeminli Erdoğan eskimiş, kullanılırlığını yitirmiş “komünizm” demagojisini yapıyor.   

İkizdere’de halkın aylardır direnmesine rağmen, projesini hayata geçirmeye çalıştıkları Mehmet Cengiz, AKP şefi Erdoğan’ın ortağı ve gizli kasası olduğu biliniyor…

Sosyal ağlarda paylaşın