Erdoğan efendisinin kızmayacağı müjdesini verdi: “Trump Yaptırım Olmayacak Dedi”

Erdoğan, Japonya’da düzenlenen G-20 Liderler Zirvesi’nde yaptığı basın toplantısında S-400’lerle ilgili soruya, “Trump’tan yaptırım olmayacağını dinlemiş olduk” derken piyasaları rahatlatmış olmanın sevincini yaşıyordu.

Halkı her gün daha yoksullaştıran, açlığa mahkum eden akp  faşizmi  emperyalistleri memnun etmek için milyarlarca dolar vererek silahlar, füzeler, patriotlar satın alıyor.

Bazen de böyle emperyalistler arasında yaşanan çatışmanın arasında kalıp   çareyi “ne olur yaptırım uygulamayın” diye yalvarmakta buluyor. Trump’un ayak üstü söylediği “S-400 konusuna bakıyoruz. Türkiye’nin Patriotları almasına izin vermediler, Obama yönetimi izin vermedi, bu sebeple başka füze almak zorunda kaldılar. Bence kendilerine adil davranılmadı” açıklaması üzerine Erdoğan’ın zil takıp oynamadığı kaldı. Tüm işbirlikçi paçavra medyanın Trump’un bu açıklaması üzerinden sanki ortada bir diplomasi zaferi varmış gibi haberler yayınlaması işbirlikçiliğin gizlenme çabasından başka bir anlamı olmadığı gün gibi açık.

Sosyal ağlarda paylaşın

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.