Efkan Şeşen’den yeni albüm


“BEST OF”… Müzisyen Efkan Şeşen’in çıkardığı yeni albümü ile ajansımıza gönderdiği mesajı paylaşıyoruz

      Merhaba, Ben Efkan Şeşen.

      Uzun bir aradan sonra müzik severlere yeni bir albüm  sunuyorum ve siz dostlara merhaba diyorum..

     3 yıldır HOLLANDA’ da SESEN MUZİEKPRODUCTİE etiketiyle sürdürdüğüm çalışmalarıma ilk önce eski katalog albümlerimi dijital platformda ulaşılabilir hale getirmekle başladım. Yeni ve başka müzisyenlere ait projelere uğraş verirken; geçmişe ait seçme şarkılarımı yeniden yorumladım. Adı   “ BEST OF ” olan 31 şarkıdan oluşan albümüm 14 Haziran 2019 da tüm dijital platformlarda yerini aldı.

(   https://orcd.co/efkansesenbestof )  Bu albüm, Codarts Rotterdam’da  Jazz Trompet öğrencisi olan olan Oğlum SİNAN ŞEŞEN ile birlikte yapmış olduğum 14. proje/albüm çalışmamdır.

    Şarkılar 90’lı yılların ürünleri..Sıralı albümlere dizilmişlerdi. Zaman içinde sevilip kulaklarda yer tutmuş bu eserler yenilenerek kompoze edildiler.. Çoğu eseri  Aranje eden ve enstrüman icralarını ( Gitarlar, Bass, trompet, keyboard)  gerçekleştiren  SİNAN ŞEŞEN’dir ..

   Albümü  bir çok stüdyoda kaydettik.  Değerli Müzisyenlerin katkıları vardır.… MEHMET POLAT, ÖNDER TUNÇ, MURAT ÇORAK, BÜLENT AY, ERTAN TEKİN,AYHAN KÖKOĞLU.. gibi …

  Albümün miks ve masteringi bana  ait. Vokallerde eşi mDİDAR ŞEŞEN’in de katkısı var….

  Kapak fotoğrafı GÖKHAN ÇALIŞKAN’a ait olan bu albümü müzikseverlerin keyifle dinleneceğini umuyorum.

            EFKAN ŞEŞEN  HAZİRAN / 2019

           “BEST OF” link :    https://orcd.co/efkansesenbestof

Sosyal ağlarda paylaşın

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.