Doktor İşkenceciler!

Bugünlerde AKP faşizminin hastanelerinde görev yapan tıp fakültesi mezunu işkencecilerin yaptıklarına tanıklık ediyor ülkemiz.

Günlerdir Bakırköy Sadi Konuk Hastanesinde mahkum odasında tutulan Ebru Timtik, tutulduğu odada işkenceye tabi tutuluyor.

Avukatı Berrak Çağlar ve Didem Ünsal’ın anlatımlarına göre her sabah sözde sağlıkçılar ellerinde ekmek ile gelip EBru’ya yiyip yemeyeceğini soruyorlar. İnsan onuruna sahip olmadığından meslek ahlakına da sahip olmayan bu doktor kisveli işkenceciler ekmek göstererek işkence yaptıklarının bilincindeler. Çünkü yaklaşık 230 gündür ölüm orucunda olan bir insan zaten ekmek yiyemez.

Bu alçak psikolojik işkence İsrail hapishanelerinde açlık grevi yapan Filistinli tutsaklara karşı da yapılmıştı. Kapıya toplanan siyonist bir grup ızgara yaparak Filistinli tutsaklara dışardan saldırıda bulunmuştu, İsrail devleti ise seyretmişti.

Avukat Berrak Çağlar doktor kisveli işkenceciler için Hitler Almanyasının işkenceci Mengele benzetmesi yaptı.

İkizlere Olan Takıntısı ve İşkenceleriyle Nazilerin Ölüm Meleği ...
Nazi toplama kamplarında yaptığı acı verici ölümcül deneylerle bilinen bir Alman Nazi doktoru işkenceci. Yaptığı işkenceli deneylerde 2 milyon insanın katili.
Sosyal ağlarda paylaşın

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.