Direnişe destek büyüdükçe faşistler ulumaya başladı

İktidarın karşılamak zorunda olduğu hakları için 322 gündür açlık direnişi yapan Grup Yorum üyesi İbrahim Gökçek’e destek büyüyor. Halkın, taleplerinin karşılanmasını istediği direniş her kesimden, her çevreden destek bulmaya başlayınca faşizm salyalarını akıtarak tehditler savurmaya başladı.
Türkücü Mahsun Kırmızıgül’ün insani temelde yaptığı bir paylaşımı insanlığın hiç bir değerine sahip olmayan eli kanlı faşist MHP’yi rahatsız etmiş olacak ki, genel başkan basın danışmanı faşist Yıldıray Çiçek’e bir twit attırmışlar.
Mahsun Kırmızıgül’ün yaptığı paylaşımı şöyle: “Elindeki silah değil bir enstrüman. 1985 yılından beridir müzik yapan Grup Yorum’un talepleri karşılanmalı. Müzik susmamalı. İbrahim Gökçek ölmesin, yaşasın.

Bu paylaşıma Türkgün gazetesinde de yazarlık yapan faşist Yıldıray Çiçek şu twitle cevap verdi: “Herkes Ramazan ayında Allah için oruç tutarken, terör örgütü mensubu bu kişi niçin DHKP-C terör örgütü için ölüm oruçu tutuyor sahte Mahsun? Siciline bakarsan elinin sadece enstrüman tutmadığını anlarsın.Gerçi anlamadan sahip çıkacak değilsin. Filmi,müziği bıraktın örgütlere sardın.”
Grup Yorum’un siciline ayrıca bakmaya gerek yok. Emekçilerin, yoksulların, kürdün, türkün, öğrenci öğretmen, avukat… milyonların mücadelesi, haklı taleplerinin dışında bir şey bulabilmek mümkün değildir. Zaten bu yüzden halkların kalbinde taht kurmuş, sizlerin uykularını kaçırmıştır.


Ama şunu söylemekte fayda var:

ÖNCE SİZ KENDİ SİCİLİNİZE BAKIN KATİL SÜRÜLERİ.


Milliyetçi kisvesi ile emperyalizmin uşaklığını yaptınız yıllarca. Sicilinizde emperyalizme atılmış tek bir taşınız yok. Ama halkı, işçiyi, emekçiyi, öğrenciyi, kürdü, aleviyi katletmekle dolu bir suç dosyanız var. Maraş, Çorum, Malatya, Bahçelievler, Beyazıt katliamları sizin parti binalarınızda organize edilmiştir. Beyazıt’ta 7 öğrenciyi telle, boğarak öldüren katiller sizin kadrolularınızdı. Malatya’da, Çorum’da Maraş’ta hamile kadınların karnını deşip cenini duvara fırlatıldığı katliamların sorumlusu aşağılık faşist bir partinin, halkı için sanatını yapmak yolunda bedenini ölüme yatıran bir devrimci sanatçıya dil uzatmasına halkımız “hoşt” der. Hoşt köpek. (köpeklere yaptığımız hakaretten dolayı kusurumuz affola)

Sosyal ağlarda paylaşın

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.