CHP’nin korkusu sosyal kaos!

CHP milletvekili Aykut Erdoğdu,  “Türkiye’de erken bir seçim değil, erken bir sosyolojik kaos bekliyorum, bu kaosun da demokrasi içinde kalması adına biz elimizden geleni yapacağız” açıklamasında bulundu.

CHP düzen partisinden öte, düzenin has partisidir. Düzenin bekçisidir. Halkın memnuniyetsizliğini sol potada eritmekle görevlidir.  Halktan yana hiç bir politikası olamaz!

Halkın zamdan, zulümden, adaletsizlikten nefes alamayacak duruma geldiği bugünlerde Aykut Erdoğdu’nun yaptığı açıklamada bahsettiği sosyal kaos CHP’nin de temel korkusudur. Halkın adaletsizliğe karşı daha fazla sessiz kalamayacağı patlayacağı, sokaklara çıkacağı korkusudur.  Ülkemizde yaşanan açlık, yoksullaşma, adaletsizlik daha güçlü ve daha örgütlü Haziran ayaklanmalarının oluşması sebebidir… Bunu en iyi bilenlerdendir Aykut Erdoğdu…

“bu kaosun da demokrasi içinde kalması adına elimizden geleni yapacağız” derken de Aykut Erdoğdu, CHP’nin tarihsel ve en temel görevini dillendiriyor. Demokrasi dediğiniz ne ola ki Aykut Erdoğdu! Sabahtan akşama kadar AKP’lilerin ahlaksızca halkı yoksullaştırması mı, iki kişinin bir araya gelmesine polislerin saldırması, en temel insan haklarından yoksun yaşam mı, işsizlik mi, açlık mı, adil yargılanmanın olmaması, hırsızların, katillerin, uyuşturucu kaçakçılarının, pezevenklerin sokakta gezdiği, halkın en değerli evlatlarının onlarca yıl hapis cezasına çarptırılarak hapislerde çürütülmesi mi… her gün hapishanelerden çıkan tabutlar mı… Aykut Erdoğdu’nun da her gün dillendirdiği yolsuzluklar ile halkın gırtlağındaki ekmeğin çalınması mı… Aykut Erdoğdu da çok iyi biliyor ki ülkemizde demokrasinin zerresi yoktur. Onun bahsettiği düzendir. Düzenin sınırlarının içinde kalması için çabalayacağını söylüyor.

 Evet olası bir halk ayaklanmasını düzen içinde tutmak için elinden geleni yapacaktır Aykut Erdoğdu ve CHP.  Onların varlık nedeni odur. Halkın öfkesi biriktiğinde, artık bıçak kemiğe dayandığında ya göstermelik ve sönük eylemlerle halkın gazını alır veya itidal, sabır, provokasyona gelmeme çağrılarıyla halkın tepki göstermesine engel olmaya çalışır.

HALKIN SORUNLARI, YOKSULLUĞU, YAŞADIĞI ADALETSİZLİK CHP’NİN UMURUNDA DEĞİLDİR. ONUN TEK DERDİ İKTİDARA GELMEK VE BUGÜN AKP’nin ADALETSİZLİĞİNİ SÜRDÜRMEKTİR. CHP DE EN AZ AKP KADAR EMPERYALİZM İŞBİRLİKÇİSİDİR….

Sosyal ağlarda paylaşın