Bir Katilin Anatomisi

İsmini her gün bir şekilde duyurur.

Her gün polisin işkencelerini katliamların ahlaksızlıklarını aklamak için twitter hesabından birşeyler yazar ya da çok deşifre olmuşsa kameralar karşısına geçip yalanlarla halkı kandırmaya çalışır.

Patronunun kötü bir taklitçisidir. Yani kötü bir yalancıdır. Yarın açığa çıkacağını bile bile desteksiz yalan söyler.

Utanmazdır. Yalanı açığa çıkınca sağa sola saldırarak susturmaya çalışır.

Ahlaksızdır. O kadar ki; tüm ülkenin lanetlediği tecavüzcü hakkında haber yapılmasından rahatsızlık duyar, tecavüzcü sapık askerini değil  bu tecavüzün haberlerini yapanları suçlar. Tecavüzcüyü sahiplenir.

Ahlaksızdır. İki tane polisin bir kadına saldırmasından dolayı özür dilemek yerine, gelen tepkiler üzerine işten uzaklaştırılan polisleri işe geri alır.

Ahlaksızdır. Halka saygısı yoktur.

Yalakadır. Tek derdi patronuna yaranmaktır. Bunun için yapamayacağı alçaklık yoktur.

 Onursuzdur. Patronunun damadı ile olan çatışmasında korkusundan,   patronunun bir rezaletinin üzerini örtmek için, patronunu gelecek eleştirilerden korumak için tüm sorumluluğu alarak istifa  şovu yapar.. Kendini patronuna siper etti(!).

Onursuzdur. Dün ağzına geleni söylediği patronunun en sadık hizmetkarıdır.

Korkaktır. Dün patronuna ettiği sözlerden dolayı en çok da patronundan korktuğunu bilmeyen yoktur.

Korkaktır. Herkesten korkar. Halka karşı işlediği suçları o kadar çoktur ki sokağa çıkmadan önce eve dönememe korkusu olduğunu defalarca dile getirmiştir.

İşkencecidir. Kendisine bağlı polisler artık her yerde, kamera önlerinde bile işkence yapmaktadır.

İşkencecidir. Halkın Avukatlarına yapılan işkenceyi izlemek ve yönetmek için bizzat kendisi polis merkezine gitmiştir.   

Adaletsizdir. Mahkemelere direk müdahale eder.

Adaletsizdir. HHB ve ÇHD’li avukatların yargılandığı davada hakimin tahliye etmesinin hemen müdahale ederek, aynı mahkeme heyetine tekrar yakalama kararı çıkartandır.

Katildir. Görevi boyunca sokakta infazlar, yargısız infazlar, toplu katliamlar, gündemden hiç düşmemiştir.

Katildir. Tek talebi adil yargılanmak olan Mustafa Koçak’ın 296 gün süren bu adalet çığlığına kulağını kapatarak talebinin karşılanmasına bizzat kendisi Yargıtaya müdahale ederek engel olmuştur.

Katildir. Grup Yorum elemanları İbrahim Gökçek ve Helin Bölek bir konser sözü verildiğinde ölüm orucunu bitireceklerini duyurduklarında bu anayasal haklarını vermeyerek ölmelerine sebep olmuştur.

Katildir. Bugün Avukat Ebru Timtik ve Aytaç Ünsal’ın ölüm orucu direnişi sürerken, Adli Tıp Kurumu hapishanede kalamaz raporu vermesine rağmen Anayasa Mahkemesinin tahliye kararı vermesine engel olmuştur. Yargıtay’ın dosya hakkında karar vermesine engel olmaktadır. 3 haftada sonlandırması gereken dosya 3 ayı aşkın süredir sonlandırılmamaktadır.

Aslında çokça şey vardır hakkında yazılacak ama eminiz bu anlattıklarımızın hemen başından kim olduğunu anlamıştır okurlarımız.

Sosyal ağlarda paylaşın

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.