BAYRAM MESAJLARI…

Helin’in, İbrahimin, Mustafa’nın Direnciyle Yaratacağız Adil ve Özgür Bayramları

Yunanistan:
Yunanistan Özgür Tutsakları hapishane hücrelerinden gönderdikleri mesajla tüm Anadolu halkının bayramını kutladıklarını gerçek bayramın özgür, bağımsız bir vatanı yarattığımızda geleceğini dile getirdiler.

Hazal Seçer: “Herkese iyi bayramlar diliyoruz. Mücadelemiz sürüyor. Bugün ölüm oruçları sürüyor. 3 şehit verdik ölüm orucunda. 4 arkadaşımız hala devam ediyor ölüm orucuna. Nasıl ki 122 şehit verip kasandıysak, nasıl ki 84’ de, 96’ da ve 2000-2007 büyük direnişimizle birlikte bu halkın 140 tane ölüm orucu şehidi varsa yeni şehitler vererek kazanacağımıza inanıyoruz. Bu uğurda mücadele veriyoruz. Bugün burada Yunanistan hapishanelerinde emperyalizmin bir komplo politikasıyla tutuklandık. İçeride dışarıda halkımızın geleneklerini yaşatmaya devam ediyoruz. Hepimizin bayramı kutlu olsun. Zaferi biz kazanacağız.” Dedi.


Harika Kızılkaya ise “ Herkese iyi bayramlar diliyoruz. Gerçi iyi bayramlar diliyoruz ama ülkemizde ce dünyada adaletsizlikler sürerken, en temel çelişki halklar ce emperyalizmin arasındayken, en güzel bayramların hala gelmediğini ve bizim mücadelemizle geleceğini biliyoruz. Emperyalizme ve faşizme karşı mücadelemizde Dev-Genç’ lilere, Dev-Genç’ li yüreklere, halk ve vatan sevgisiyle dolu mücadele eden herkesi kucaklıyoruz. Mücadelemiz sürüyor. Şehitler vererek bedeller ödeyerek mücadelemizi sürdürmeye devam edeceğiz. Çünkü biz gelecekten korkmuyoruz. Biliyoruz en güzel gelecekleri bizler ellerimizle yaratacağız. Şehitlerimizin adımladığı, bastığı yollardan yürüyerek geleneklerimizi ve kültürümüzü sürdürerek zaferi en güzel günde hep beraber kutlayacağız. En güzel bayramlarda hep beraber bayramlaşacağız.” Dedi.

Avrupa Dev-Genç;
Zor bir süreçten geçsek bile umudumuzu kesmiyoruz. Helin’i, Mustafayı ve İbrahim’i şehit vermiş olabiliriz ama onları şarkılarımızda, türkülerimizde ve mücadelemizde yaşatmaya devam edeceğiz! Onlar çünkü bizlere onurlu yaşamayı ve değerlerimizi öğretiyorlar. O değerlere biz gençlik olarak sahip çıkıyoruz! Onların bize devrettikleri bayrağı biz hayatın her koşulunda ellerimizde tutup onların mücadelesini anlatacağız. Halkın avukatları Ebru Timtik ve Aytaç Ünsal’ın sesini duyurmaya çalışıyoruz. Onlara sahip çıkıyoruz. Hepimiz sahip çıkmalıyız çünkü onlar halkı için adalet istiyor! Onların talepleri bizim de taleplerimizdir. Özgür tutsaklarımız Didem Akman ve Özgür Karakaya da daha halen adalet talebiyle ölüm orucunda. Çok geç olmadan hepimiz birşeyler yapmalıyız ve yapabiliriz de. Örnek olarak onlar için adalet bakanlığını ve içişleri bakanlığını arayıp oradaki çalışanlara taleplerinin kabul edilmesi için baskı yapabiliriz. Şehitlerimiz ve Tutsaklarımız onurumuzdur. Onlar bizlere değerlerimizi öğretiyorlar ve anlatıyorlar. Bu sistemin bize dayattığı yozlaşma politikasına uymamalıyız. Onlar bizi bencilleştiriyor ve kendi değerlerimizden uzaklaştırıyor. Buna karşı Avrupa Dev-Genç saflarında buluşup değerlerimize sahip çıkıp mücadelemizde onları gözümüzün önünde tutup değerlerimizi korumalıyız! Bundan dolayı büyüklerimizin ellerinden ve küçüklerimizin yanaklarından öperiz.
Genciz Devrimciyiz Emperyalizmin Korkulu Rüyasıyız
Yaşasın Dev-Genç Yaşasın Dev-Gençliler
Gelecek Bizim Ellerimizde Sorumluluk Hepimizde

UYUŞTURUCUYA KARŞI MÜCADELE MERKEZİ/ALMANYA:
Bu bayrama da özgür bayramlar için canını verenler sayesinde onurlu bir şekilde girdik. Onlarsız ama onlarla bir bayram. İbrahim, Helin, Mustafa. Şu an nefesimiz onurluysa onlar sayesinde.
Aytaç, Didem, Ebru, Özgür Halkımız özgür adaletli bir ülkede bayramlarını kutlaması için eti ile tırnağı ile direniyor.
Onlar uyuşturucuya karşı mücadelede irade bayrağımız. Unutmayalım; İşte sizin için ölüme yürüyor Aytaç, en çok ezilenleri çok sevmiş çocukluğundan bugüne. Yani çöplükteki çiçekler olan çocuklarımızı kardeşlerimizi.
Bu mücadele de sevgi nedir sizin adınızla öğreteceğiz. Sizi devrimcilerden çok kimse sevemeyeceğini anlatacağız ve sadece halk çocukları başarır dünyada iyiden güzelden yana ne varsa.
Bu mücadelede bayramlar bize umut olsun. Dayanışmada güç olsun.
Sevdiklerimizin bütün halkımızın Ramazan şeker bayramı kutlu olsun

Belçika Halk Cephesi;
Bir Şeker Bayramına yine Halkımız salgın hastalık, açlık, yoksulluk ve intiharlarla giriyor. AKP Faşizmi ülkemizde halkımıza dayattığı faşist politikalarla yoksulluğu ve açlığa ses çıkarmasınlar diye sorunlara sahip çıkan herkesi işten çıkartıyor, aç bırakıyor, tutsak ediyor. Ve buna karşı direnenler de açlıklarıyla özgür bir vatan uğruna canlarını feda ediyorlar. Açlığın ve yoksulluğun olmadığı özgür bir ülke olması dileğiyle; Mustafa, Helin ve İbrahim’in direnciyle tüm halkımızın şeker bayramını kutluyoruz.

Sosyal ağlarda paylaşın

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.