Avrupa Halk Cephesi :Alanlarda Sosyalizmin ve Enternasyonalizmin Kızıl Bayrağını Dalgalandıracağız!

Avrupa Halk Cephesi, 1 Mayıs açıklaması yayınladı.
Tüm dünyada emperyalistler halkları daha fazla yoksullaştırdığına, buna karşılık zenginlerin daha zengin olduğuna vurgu yapılarak başlayan açıklamanın devamında Avrupa’nın her yerinde alanlara çıkma çağrısı yapıldı.
Emperyalistlerin 1990’dan bu yana 30 yıldır yaptıkları tüm saldırılara rağmen, halkları teslim alamadığının altının çizildiği açıklamada, devrimi ve sosyalizmi halkların gündeminden silemedikleri ifade edildi.

Açıklamada Avrupa Halk Cephesi Sibel Balaç ve Gökhan Yıldırım’ın direnişini alanlara taşıma çağrısı yaptı.
Açıklamanın tam metnini yayınlıyoruz:

1 Mayıs Alanlarına Alnı Kızıl Bantlıların Direnişini Taşıyacağız!

Alanlarda Sosyalizmin ve Enternasyonalizmin Kızıl Bayrağını Dalgalandıracağız!

Her zamankinden daha adaletsiz bir dünyada yaşıyoruz. Zenginlerin daha zengin, yoksulların daha yoksul olduğu bir dünya düzeninin hükmü sürüyor. Emperyalistler, halkları yoksullaştırırken, egemenlikleri altına alamadıkları ülkelere karşı askeri saldırılarını, teslim alamadıkları örgütlere karşı operasyonlarını ve kuşatmalarını sürdürüyorlar.

Dünya emekçileri, devrimcilerin, vatanseverlerin, anti-emperyalistlerin önderliğinde 2022 yılının 1 Mayıs’ında da alanlarda olacaklar. Emperyalistler, 1990’dan bu yana 30 yıldır yaptıkları tüm saldırılara rağmen, halkları teslim alamadılar.

Sosyal ağlarda paylaşın