Almanya’da ırkçı polis, 15 yaşındaki gence işkence yaptı

Almanya’nın çeşitli bölge ve şehirlerinde yine son zamanların en popüler(!) görüntüleri ortaya çıktı.

Popüler derken yanlış anlaşılma olmasın bunu iyi anlamda söylemiyoruz. Aslında John Floyd’dan önce de var olan ve Sosyalizm kurulana dek herzaman olmaya da devam edecek olan ırkçılık, işkence, dayak, taciz ve tecavüzler görülmeye devam ediliyor.

Bu konudaki en güncel haberlere geçelim mesela, Almanya’nın Düseldorf şehrinde ırkçı Alman polisi yabancı bir genci böyle dövüyor, kafasına diziyle bastırırken görüyoruz.


Başka bir olay ise yine Almanya’nın Hamburg şehrinden. Alman bir bayan bu görüntüleri çekerken şöyle diyor.

“Bugün 17.08.2020. Rudolf Rudolf ilkokulu Neustadt 20459 Hamburg. 15 yaşındaki bir çocuk video çekilmeden önce gözümün önünde dövüldü kafasına yumruk yedi (ölüm eşkıyasıyla) çünkü kimliği yoktu!!!Çok üzücü ben polisin her zaman arkadaş ve yardımcı olduğundan şüpheliyim.”


Sadece bir kimlik gösteremediği için daha 15 yaşındaki bu gence bu denli saldırmaları korkularından. İlk saldıran 4 polis başedemediği için destek beklediler ve destek geldiği anda o ilk 4 polisten biri arkasına güvenince hırslı bir şekilde saldırıyor gence bunu açıkça görüyoruz.

Avrupa’da tüm yabancılara birer terörist gözüyle bakılıyor. İşid’i yaratan, dazlakları yaratıp besleyenler sömürdükleri ülkelerin insanlarına karşı her türlü teröristliği yapmayı hak görüyorlar. Yaş sınırlamasına dikkat etmeden, cinsiyet ayrımı yapmadan.

Kim terörist?

Irçılığı politika edinenler mi? Yoksa ırkçılığa maruz kalanlar mı?

IŞİD’i besleyip büyüten emperyalist devletler mı yoksa IŞİD’ten kaçıp emperyalist ülkelere sığınmak zorunda kalan göçmenler mı?

Bunların cevabını tüm dünya halkları biliyor!

En büyük terörist Emperyalizmdir! ve

Tüm emperyalizm işbirlikçisi devletler

Sosyal ağlarda paylaşın

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.