Almanya Alzey Halk Bahçesi..Mustafa, Helin Ve İbrahim İçin Üç Fidan Dikildi

Alzey Halk Meclisi “Halk Bahçesi”nin açılış şenliğine hazırlamaya devam ediyor. Halk Bahçesi’nde bir araya gelinerek su kuyusu sondaj çalışması, yabani otların ayıklanması, yer düzeltme ve çim ekimi yapıldı. Çocuklar için trambolinin yanı sıra salıncak kuruldu. Özgür Tutsaklarımızla dayanışmak için kadınlarımız yufka açtı. Korona virüsü kısıtlamalarından kaynaklı uzun bir süreden sonra bir araya gelen insanlarımız bir yandan önlemleri dikkate alarak, birlikte üretim yapmanın coşkusunu yaşadılar.  

Elbette ki aklı ve yüreği ülkede olan insanlarımız Mustafa, Helin ve İbrahim’ in şehitliği, hala hapishanede tecrit işkencesi altında ölüm orucunu sürdüren Halkın Avukatları ve Özgür Tutsaklar’ın “Adalet” taleplerini sahiplenme, seslerini duyurmaya devamı üzerinde birlikte değerlendirildi. Karlsruhe Türkiye Konsolosluğu’nun organize ettiği saldırılar hatırlatılarak sürecin tüm saldırılara karşı daha çok sahiplenilmesi gerektiğine vurgu yapıldı.


Mustafa, Helin ve İbrahim için dikilen üç fidan diken Alzey Halk Meclisi diyor ki: “Biz biliyoruz ki; havayı, suyu ve toprağı birlikte paylaştığımız bir dünya daha yaşanılasıdır.Biz halkız, birlikte daha güçlüyüz.”

Sosyal ağlarda paylaşın

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.