AKP’nin İşbilen Milletvekilinden Kaptığı Yağlı İhale Sonrası Erdoğan’a Methiye Twiti

Ülkenin başında ülkeyi talan etmek için ant içmiş bir çete var ve utanmak nedir bilmeden çalıp çırpıyorlar.

Maden İşleri Genel Müdürlüğü’nün Samsun’da yaptığı 3 maden arama sahası ihalesini Çalık Holding iştiraklerinden Lidya Madencilik Sanayi ve Ticaret Anonim Şirkeri ve Yıldırım Holding iştiraklerinden Yılkrom Maden ve Enerji Yatırım Ticaret Anonim Şirketi kazandı.

Hırsızlık, ihaleye fesat, aile akraba dost kayırma ülkemizde hiç eksik olmamıştır. Ancak göstermelik de olsa yolsuzlukla isimleri anılmaması, yaptıkları yolsuzluklardan dolayı olası yargılamada kendini koruyabilmek için de olsa gizleme ihtiyacı duyulurdu. Ancak AKP iktidarı ar damarı çatlamışların oluşturduğu iktidar olduğundan artık ihaleler açıktan Milletvekillerine, eşlerine, oğullarına veriliyor.

İhaleyi kazanan Çalık Holding’in sahibi Ahmet Çalık’ın gelini AKP Malatya Milletvekili Öznur Çalık’ın Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın şemsiye ile yürürken çekilen fotoğrafının altına, ihaleyi kaptığından dolayı teşekkür mahiyetinde methiye yüklü bir twit attı.

Ülkede milyonlarca insan aç, yoksul yiyecek ekmek derdindeyken ülkenin başına oturmuş ihaleler ile ülkenin kaynakları talan ediliyor. Bir avuç kan emici servetine servet katarken yoksulluk ve açlık çığ gibi büyüyor.

Bu ahlaksız, utanmaz doymazların saltanatına son vermek için aç yoksul bırakılanların örgütlenmesi bu adaletsizlik düzenini yıkması dışında hiç bir yol yok. Açlığa ancak açlar son verir.

Sosyal ağlarda paylaşın

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.