AKP’linin “Böyle ucuz siyasi manevraları millet yemez” dediği vatandaş öldü.

Dün Hatay’da valiliğin önünde bir vatandaş işsiz olduğundan ve eve ekmek götüremediğinden valilik önünde kendini yaktı. Çevredekilerin müdahalesi ile ateş söndürülse de Adem Yarıcı bugün hayatını kaybetti.

AKP’lilerin tamamı için söylenebilecek bir şey varsa sürekli bir yaranma ruh hali içerisinde olduklarıdır. Sürekli bir bakana, bir müsteşara veya direk Erdoğan’a yaranmak için hiçbir ahlaki ve vicdani ölçü tanımayan işler yapıp, açıklamalarda bulunabiliyorlar.

Ağrı Belediyesi’nin AKP’li Meclis Üyesi Selma Gökçen, ‘çocuklarım aç’ diyerek Hatay Valiliği önünde kendini yakan Adem Yarıcı için, “Böyle ucuz siyasi manevraları millet yemez” paylaşımında bulundu.

CHP eski Milletvekili Barış Yarkadaş sosyal medya hesabından, Adem Yarıcı’ya ilişkin yaptığı paylaşımın altına AKP’li Meclis Üyesi Gökçen de, “Kimse açlıktan kendini yakmaz. Öyle olsaydı Nijerya, Çad, Zambiya, Haiti, Madagaskar, Yemen ve Sierra Leone gibi ülkelerde insan kalmazdı. Böyle ucuz siyasi manevraları millet yemez” yorumunda bulundu. 

Bir insan açlıktan ve işsizlikten artık umutsuzlaşıyor ve kendini yakıyor. İNsana bundan daha acı verici bir eylem olabilir mi ? Ama aklını, ahlakını ve vicdanını yitirmiş bir AKP’li orada yaşanana “ucuz siyasi manevra” diyebiliyor. Böyle bir ahlaksızlık ancak AKP’lilere yakışır.

Adem Yarıcı hayatını kaybetti. Sakın kimse bu insan müsveddesinin üzülüp özür dileyeceğini beklemesin. Zaten kendince yapması gerekeni yapmış: yaptığı yorumu silmiş! Yorumu silince yazdığınız belleklerden silinecek zannediyor belli ki.

Sosyal ağlarda paylaşın

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.