AKP’linin Aracında 100 kg eroin yakalandı. Polis bunu 15 gün gizledi

Veysel Filiz. Dün akşam saatlerinde 100 kg eroin ile yakalandığı duyuruldu.

Ülkede veya dünyada benzeri şekilde hatta daha büyük miktarlarda uyuşturucu ele geçirildiği olmuştur. Ancak üzerinde 100 kg eroin ile yakalanan, AKP yakını, hatta yurtdışında AKP adına ajanlık faaliyeti yürüten biri olunca dikkatleri üzerine topluyor..

Gerçek Haber Ajansı olarak ülkemizde uyuşturucunun başında AKP’nin olduğunu, yaptığımız bir çok haberde göstermiştik. Aracında 100 kg eroin ile yakalanan Veysel Filiz’in kim olduğunu anlatmadan önce olayın ne olduğuna bakalım.

Türkiye’nin eski Brüksel Büyükelçiliği Basın Müşaviri kimliği ile bilinen Veysel Filiz Hamzabeyli sınır kapısından Bulgaristan’a piyasa değeri 5 milyon Euro olduğu belirtilen 100 kilogram eroinle yakalandı. Aracının gizli bölmelerine zulalanmış 100 kg eroinin bulunması üzerine komplo yapıldığını iddia ediyor Veysel Filiz.

9 aralık’ta yakalanan Veysel Filiz ile ilgili basına bilgi verilmedi. Veysel Filiz’in oğlu Fatih Filiz dosyada gizlilik kararı olmasına rağmen basına nasıl sızdığını anlayamadığını ifade etmiş. Yaklaşık 15 gündür gizlenen dosya hakkında yapılan bu sitem akla devrimcilerin dosyalarını getiriyor. Söz konusu devrimciler olduğunda avukatından önce dosyayla ilgili tüm bilgiler basına verilir. Hatta çoğu zaman avukata dahi verilmez. Gerekçe aynıdır : Dosyada gizlilik kararı var.

Kim bu Veysel Filiz ?

Brüksel Büyükelçiliği Basın Müşavirliği

Hollanda Lahey’de Sosyal Uyum İçin Avrupalı Müslümanlar Girişimi’ nin (EMISCO) sözcülüğü

Fransa Strazburg’da Uluslararası Çokkültürlü Gençlik Konseyinin (COJEP) kurucu üyeliği

yapmış. Ve halen

Avrupa Yozgatlılar Federasyonu Başkanlığı

Gönül Elçileri Uluslararası Farkındalık ve Sosyal Yardımlaşma Derneği’nin Onursal Başkanlığı  gibi görevleri var. AKP iktidarının yükselen gözdelerinden. AKP medyasında sık sık boy gösteren, tartışma programlarına katılan biri.

Bu yaşanan olayda da görüleceği gibi ülkemizde uyuşturucu ticareti yapanlar iktidara yakın çevreler. Daha önemlisi uyuşturucu işinin başında bizzat AKP olduğu gerçeği her operasyonla açığa çıkıyor. Daha sonra gerçeğin üzeri kapatılmaya çalışılsa da…

Sosyal ağlarda paylaşın

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.