AKP’li Lüks Araçta Kokain İçerken Görüntülendi

Sapık olur Süleyman Soylu’nun yanında resmi çıkar. Katil olur Erdoğan’ın yanında resmi çıkar. Kafa kesen, tecavüzcü, uyuşturucu kaçakçısı… Süleyman Soylu’nun, Erdoğan’ın veya bir üst düzey AKP’linin yanında fotoğrafı çıkar.

Uyuşturucu işinin başında AKP vardır diye defalarca yazdık bu sayfalarda.

Bugün basına yansıyan bir görüntü büyük gürültü çıkardı. Lüks bir araçta uyuşturucu kullandığına dair görüntüleri çıkan AK Parti’de görevli Kürtaş Ayvatoğlu olduğu ortaya çıktı.

 Sanki olağanüstü bir durum varmış gibi haberler yapıldı. Skandal diye tüm muhalif medya haberin üzerine atladı.

TDK sözlüğünde skandal kelimesinin tanımı  “Büyük yankı uyandıran, utanç verici veya küçük düşürücü olay” diye geçer. Yani olağan dışı, alışılmadık, toplumun kabul edemeyeceği, ahlak dışı olaylar için kullanılan tanımdır. O yüzden skandal kelimesinin bu olayda kullanılması aslında abartılı olmuş denebilir.

Bugün ülkemizde nerede ahlak dışı, nerede tecavüz, nerede hırsızlık, uyuşturucu kaçakçılığı, fuhuş… orada muhakkak bir AKP’li bulmak artık ülkemizde sıradanlaşmış, görülmeye alışılmış tablodur.

Sosyal medyada çokça ses çıkaran videoda yaşanan da AKP’nin meşrebine uygun bir görüntüdür. AKP ahlaksız halk düşmanı bir partidir. AKP’linin kokain kullanıcısı olmasına kimse şaşırmamalıdır

Sosyal ağlarda paylaşın