AKP’li Ayvatoğlu’nun Kan Tahlili Sonucu: Pudra Şekeri Değil Kokain…

Hatırlanacağı gibi, geçtiğimiz Mart ayında, AKP Genel Merkezi’nde büro personeli olarak görevlli olan Hamza Kürşat Ayvatoğlu, lüks araç içinde uyuşturucu kullanırken görüntülenmiş ve bu görüntüler basına yansıyınca yoğun tartışmalar olmuştu.

Görüntülerin basına, sosyal medyaya yansımasıyla Ayvatoğlu gözaltına alınmış ve hemen de serbest bırakılmıştı.

 

Ayvatoğlu o zaman ifadesinde ve yaptığı açıklamalarda, görüntülerdeki burnuna çektiği  maddenin “kokain” değil, “pudra şekeri” olduğunu iddia etmişti.

AKP yandaşı basın ve AKP yöneticileri ise, soyguncuları, tecavüzcüleri savundukları gibi, bu kokainciyi de savundular. AKP’li olduğu için komplo kurulduğunu iddia ettiler.

Adli Tıp Raporu; Şeker Değil “Uyuşturucu”

Adli Tıp, araç içerisinde uyuşturucu madde kullanırken görüntülenen Kürşat Ayvatoğlu’nun “Kokain değil pudra şekeriydi” savunmasını çürüttü, kanında uyuşturucu madde tespit etti.

Kürşat Ayvatoğlu’ndan alınan kan, kıl ve idrar örnekleriyle ilgili inceleme raporu, ortaya çıktı, Adli Tıp’ın gönderdiği rapora göre, Ayvatoğlu’ndan alınan numunelerde “uyuşturucu madde” çıktı.

Ayvatoğlu, o zaman ifadesinde şöyle demişti: “Bu madde pudra şekeridir. Biz zaten arkadaş ortamında yabanca müzik dinlerken şaka, taklit amaçlı sanki uyuşturucu madde kullanıyormuşuz gibi yaparak eğleniyorduk. Bazen burundan sanki kokain çeker gibi bazen de esrarlı sigara içer gibi yapmış olduğumuz şakalar vardır. Ancak bugüne kadar yapmış olduğum bu şekildeki şakaları kesinlikle videoya çekmedik. Zaten bu görüntünün de benim haberim olmadan çekildiği aşikârdır. Benim kesinlikle hayatım boyunca kokain maddesi kullanmadım”.

Tek Suçlu Ayvatoğlu Değil;  Egemen Sınıfların Dünyasında Tüm Pislikler Meşrudur

Ayvatoğlu ve AKP iyice teşhir olunca, Ayvatoğlu ikinci kez gözaltına alınmış ve bu kez uyuşturucu kullandığını kabul etmişti. Fakat bu kez de “2 yıldır kullanmadığı” yalanını ortaya atmıştı. Adli Tıp, raporunda son altı ay içinde uyuşturucu kullandığını belirtiyor.

Savcılığın bu gelişme üzerine, Ayvatoğlu hakkında 7 yıldan 15 yıla kadar hapis istemiyle iddianame hazırladığı belirtiliyor. Savcılık Ayvatoğlu hakkında bu cezayı “uyuşturucu madde kullanmak ve uyuşturucu madde kullanılmasını özendirmek” suçlamasıyla istiyor.

Fakat eğer “özendirme” yargılanacaksa; BÜTÜN MAFYACILAR, MAFYAYLA İÇ İÇE OLAN BÜTÜN ORDU VE POLİS YETKİLİLERİ, MAFYAYLA İÇİÇE OLAN BÜTÜN AKP YÖNETİCİLERİ de yargılanmalı.

Sedat Peker’in açıklamaları ortada; AKP yöneticileri, polis şefleri, hepsi uyuşturucu kullanımının da, ticaretinin de tam göbeğindeler.

Eğer gerçek bir dava açılacaksa, Ayvatoğlu’nun yanında yüzlerce AKP yöneticisi ve daha yüzlerce mafyacı, polis şefi olmalı.

Sosyal ağlarda paylaşın