AKP İktidarı Cezalarla Halkı Soyuyor

AKP iktidarı sigara denetimi adı altında terör estiriyor. Hükümet’in halkı soymak, vatandaştan daha fazla para toplamak için yürürlüğe soktukları söze “Coronavirüs ile mücadele” yasaları kapsamında, insanlara fahiş miktarlarda para cezaları kesiliyor. İçişleri Bakanlığınca yayımlanan genelgeyle tüm illerde valilik ve kaymakamlıklarca belirlenecek bazı cadde ve sokaklarla ihtiyaç duyulan meydanlar ve toplu taşıma araç durakları gibi alanlarda sigara içmek yasaklandı.


Ülkemizde yaşanan ekonomik ve sosyal kriz halkın yaşantısını her anlamda çekilmez hale getiriyor. Halkın hiç bir sorununu çözemeyen AKP iktidarı halkı soyma, daha fazla soyma derdinde. AKP’nin polisi sokakta ceza kesecek insan avına çıkmış durumda. Sokakta gördükleri, bu keyfi yasalardan habersiz insanları tek tek avlıyorlar.

Dün ise, Taksim İstiklal Ceddesin de bu keyfi yasaklardan haberi olmayan bir gence uyarı dahi yapılmadan 900 TL ceza kesildi. Caza kesilirken bunu kameraya alan sözde muhabir ise ‘sigara içiyorlar yapıştır’ diyerek gençleri hedef gösterdi. Patronlarının yolundan giden bu muhabir o gençlerin fahiş fiyattaki cezaları ödemeyi bırak evinde ekmek dahi olup olmadığını bilmiyor. Çünkü patronundan-muhabirine burjuva medyasının tek derdi AKP iktidarına yaranmak. Siyasi ve ekonomik çıkmazda olan AKP iktidarı sonunun geldiğini kabullenmese de bu son çırpınışları.

Sosyal ağlarda paylaşın

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.