AKP faşizmi Susurluk Katillerinin Elini Yıkadı

Ankara 1. Ağır Ceza Mahkemesi, aralarında Mehmet Ağar ve Korkut Eken, Ayhan Çarkın, İbrahim Şahin gibi katillerin bulunduu 18 sanık sözde yargılanmaları sonucunda beraat kararları istinafta onaylandı. Beraat kararının gerekçesi: “suçun sanık tarafından işlendiğinin sabit olmadığı” idi.

Nerde mafya, nerde uyuşturucu, nerede katliam varsa orada isimleri geçen Mehmet Ağar ve ekibi AKP faşizmi tarafından da korundu. Bu beraat kararının onaylanması da bir kez daha gösterdi ki; SUSURLUK DEVLETTİR. SUSURLUK AKP’dir.

Faşist katil Mehmet Ağar bir çok devrimciyi katlettiğini kendi ağzıyla kabul ettiği beyanatı basına yansımıştı. Halen devletin kirli işlerini yürüterek mafya işlerini gören Mehmet Ağar ve tayfası AKP iktidarının da koruması altında.

Yaptığı tüm katliamlar, işlediği tüm suçlar devlet için ve devlet adına, bu düzen sürsün, bu çark dönsün diyedir. Mehmet Ağar “bir tuğla çekersem duvar yıkılır” diyerek devlet içindeki yerinin önemini dile getirmişti.

İçinde yazarların da bulunduğu 20’yi aşkın cinayetten suçlanan içlerinde Mehmet Ağar, Korkut Eken ve İbrahim Şahin hakkında, aynı ekipte bulunan ve aynı davadan yargılanan Ayhan Çarkın’ın cinayetler ile ilgili ifadeleri mahkemece dikkate alınmadı.
Davanın sanıkları: Mehmet Ağar, İbrahim Şahin, Korkut Eken, Ayhan Çarkın, Ayhan Akça, Ziya Bandırmalıoğlu, Ercan Ersoy, Ahmet Demirel, Ayhan Özkan, Seyfettin Lap, Enver Ulu, Uğur Şahin, Alper Tekdemir, Yusuf Yüksel, Abbas Semih Sueri, Lokman Külünk, Mahmut Yıldırım, Nurettin Güven, Muhsin Korman.

Mahkeme “delil yok” diye beraat verdi
Dava Yargıtay’ın bozma kararının ardından yeniden görüldü ancak hüküm değişmedi.

Sosyal ağlarda paylaşın