AKP Faşizmi Halkın Evlerini Yağmalıyor.

Beykoz Tokatköy halkı: Ülkeyi yediler bitirdiler şimdi de evlerimize göz diktiler

Bu sabah Beykoz’un Tokatköy mahalallesine yüzlerce polis bir saldırı düzenledi. “Düşman” topraklarını işgal edermiş gibi gelen polislerin halka yaklaşımında, yasa hak hukukun zerresi yoktu.

Yıllardır doymak bilmez AKP iktidarının ağzını sulandıran mahallelere son bir kaç aydır yıkım saldırıları başladı. Yıllardır bu yıkım için kandırarak, boş vaatlerle evsiz barksız bırakacak belgelere imza attırarak halkın evine el koyma çalışmaları vardı. Bu şekilde belli oranda insanı kandırabilen AKP faşizmi bugün imzasını alsın almasın tüm halkın evine el koyuyor.

Fetihtepe gibi, Armutlu gibi, Sarıyer’in bazı mahalleleri gibi birçok mahalle AKP’li doymazların iştahını kabartıyor.
İmzalarını alamadığı yani kandıramadığı halkın elektriğini suyunu kesiyorlar.
Mafyayı, çeteleri musallat ediyorlar…
Sonra bakıyorlar ki teslim alamıyorlar; hemen polis yığınağı, insanların kendi evlerine dahi girişlerine izin vermeden evleri boşaltıyorlar. Üstelik bunlar mahkemelerin yürütme kararını durdurmasına rağmen yapıyor AKP iktidarı. Gerçi mahkeme kararının olması pek önemli değil zira mahkeme kararlarına uymuyorlar. Biraz daha teşhir olurlarsa mahkemeye yürütme kararını durdurma kararını kaldırmak için gerekli baskıyı yaparlar olur biter. Ama yine de kendi mahkeme kararlarına uymamaları da yaşanan adaletsizliğin görülmesi açısından önemli…
Bu keyfiliğe karşa halk sessiz kalmıyor. Halk artık direnmekten başka çaresi olmadığını bildiğinden direniyor. Bildiği yöntemlerle direniyor. Tabi bu arada yaşananlar kameralara yansıyor.

Bu sabah Beykoz’un Tokatköy mahalallesine yüzlerce polis bir saldırı düzenledi. “Düşman” topraklarını işgal edermiş gibi gelen polislerin halka yaklaşımında, yasa hak hukukun zerresi yoktu.

15 yaşında genç: Hayatımda ilk dayağımı evimi savunduğum için polisten yedim.
Halkın evinden barkından olması, sokakta kalacak olması polisi ilgilendirmiyordu. Evini barkını savunan halka karşı biber gazı, jop, dayak… her türlü işkence yöntemlerini kullandı.
Polisin tek yaptığı MAFYA DEVLETİ FAŞİST AKP İKTİDARI’nın emirlerini yerine getirmekti. Tüm kin ve öfkeleri ile halka saldırıp işkence etti polis. Bunu bir kaç gözü doymaz kan emici, yağmacının halkın evine el koyması için yaptı.
Bu arada saldırdığı halkın yaşı, cinsiyeti hiç umurlarında olmadı.
15 yaşındaki gence saldırı görüntüleri kameralara yansıdı.

Sosyal ağlarda paylaşın