ABD Konsolosluklarını Geçici Olarak Kapattı

Filistin halkına karşı gerçekleştirilen yok etme saldırısı sürüyor. Çocuk, kadın, genç yaşlı demeden, hiç bir insani ölçüyü dikkate almadan insanları katleden siyonist İsrail’e karşı tepki büyüyor.
Bu arada ABD ise İzmir ve Adana konsolosluklarının geçici olarak ziyarete kapatıldığı belirtiyor. Çünkü Filistin kanını döken asıl olarak ABD emperyalizmi. Bunun artık halklar nezdinde bilinmeyen bir yanı yok.

Türkiye’de ABD’ye karşı yapılan gösteriler, ABD markalarını boykot çağrıları ve bazı ABD firmalarına zarar verildiği yönünde uyarıda bulundu ABD Büyükelçiliği ve “Barışçıl olması amaçlanan gösteriler şiddete dönüşebilir. Amerikan karşıtı faaliyetlerin artması nedeniyle Türkiye’deki ABD hükümeti personeline, halka açık etkinlikleri ve hareketleri en aza indirmeleri, ABD’ye dair işaret ve logo taşıyan kıyafetleri giymemeleri, uyruklarına dikkat çekmemeleri ve Türkiye’nin Güneydoğu’sundaki ABD Adana Konsolosluğu’nu seyahat etmemeleri konusunda uyarıda bulunuldu” ifadeleri kullandı.

Filistin’de katledilen her canın, daha gözü açılmamış süt kokan bebeklerin, karnı burnunda gelinlerin, eceliyle ölme hakkı tanınmayan yaşlıların asıl katili ABD’dir. Bu yüzden korku saldı emperyalist ABD’yi.
Ülkemizde halkımızın kendilerine olan düşmanlığını bilir ABD emperyalistleri.
Faşizmin baskısının arttırılması da bu yüzdendir asıl olarak…

ABD’ye düşmanlığın ne safhada olduğunu çok iyi biliyor ve ABD logolu elbise bile giymeyin uyarılarında bulunuyor. Evet emperyalistlerin dünya halklarından korkusu temelsiz değil. Ve bu korku büyüyecek çünkü zulümleri de büyüyor her gün. Ve zulümlerinde boğulacaklar. Hiç bir güvenlik önlemi bunu engelleyemeyecek!

Sosyal ağlarda paylaşın