ABD Emperyalizmi Suriye’de Silah Yığınağı Yapıyor

Suriye ve Ortadoğu’nun tamamında yıllardır dökülen her damla kandan sorumlu olan Amerikan Emperyalizmi, İran, Irak, Suriye gibi ülkelerde başlattığı savaşlarda yüzbinlerce insanın hayatına ve milyonlarca insanın ülkesini terk etmesine neden oldu.

Amerikan Emperyalizmi, her fırsatta Ortadoğu’yu kana bulamak için çalışmalar yaptığı bilinirken, Suriye’nin Haseke Kırsalındaki Yasadışı Üslerine silah, mühimmat ve lojistik malzeme getirildiği öğrenildi.
Suriye Haber Ajansı’nın verdiği bilgilere göre, ABD işgal konvoyunun, üstü kapalı kamyonlar, buzdolapları ve tankerlerin bulunduğu 60 araçtan oluşan yasadışı El Velid geçişine girerek, Harab El Cir havaalanındaki işgal üssüne doğru yola çıktığını kaydetti.

Amerikan Emperyalizmi Ne Planlıyor?

Ortadoğu’ya sürekli olarak silah sevkiyatı yapan Amerikan Emperyalizmi, özellikle Filistin, İran, Suriye gibi ülkelere ileride yapılacak olası yeni saldırılara hazırlık yapıyor. ABD olduğu sürece Ortadoğu’da halkların kanı akmaya devam edecek. Özellikle siyonist katil İsrail’in bölgeye yapılan silah yığınağı ile Filistin’de halka yönelik saldırılarını çoğaltacak, halkın yerleşim bölgelerine saldırıp işgal ettiği toprakları genişleteceği öngörülüyor…

Sosyal ağlarda paylaşın