
18 aralık tarihinde Almanya’da kurum ve evlere yapılan baskınların biri de Almanya’da yaşayan Faruk Ereren’in evine yapılmıştı. Bu baskınla ilgili Faruk Ereren bir açıklama yaptı. Bir video ile yaptığı açıklamada evinde bulunan tüm çalışmalarına el konulduğunu duyurdu.
“Savcılık benim hiçbir rızamı almadan dahi beni bu olayda tanık olarak belirlemiştir. Yetmemiş adalet ölçülerinde hiçbir yeri olmayacak şekilde evime baskın düzenleme kararı almış, polisleri göndermiş sabahın 5 buçuğunda evime baskın yapılmış evimde aramalar yapılmış…” ifadelerine yer veren Faruk Ereren bu baskını protesto etti. Emperyalizmin kimseye terörist yaftası vurmaya hakkı yoktur diyen Faruk Ereren konuşmasınrda özetle Alman emperyalizmi eğer terörist arıyorsa İsrail’e bakması, Ukrayna’daki kukla nazi yönetimine bakması, Suriye’de binlerce aleviyi vahşi bir şekilde katleden Colani yönetimine ve vatan hainliğinin dibine kadar batmış olan AKP iktidarına bakması gerekir ifadelerine yer verdi.
TANIĞIN EVİNİN BASILDIĞINA ASLA DUYMADIM GÖRMEDİM!
Alman devletinin polisi zorla tanık gösterdiği dosyada Faruk Ereren’in evini keyfi bir şekilde basıyor ve evinde kanıt bulunursa sanık dahi olabileceğini söylüyor.
Çok çarpıcı noktalara değinen açıklamanın tamamını yayınlıyoruz…