1 Ekim Salı – GÜNÜN HABERLERİ

Gerçek Haber Ajansı Dinleyici ve Takipçilerimize Merhaba.Bu gün 1 Ekim Salı. Günün haberleri ile karşınızdayız

GÖZALTI İŞKENCEYE RAĞMEN TAYAD “Zulmün Başkentine Yürüyeceğiz” dedi.

Kuyu tipi hapishanelere karşı “zulmün başkentine” yürüyüş için Kartal Meydanı’nda toplanan TAYAD’lı ailelere AKP polisleri yine saldırdı.

Kartal Meydanı’nda yürüyüş öncesi yapacakları yürüyüşün amacını anlatmak isteyen TAYAD’lılar işkence ile gözaltına alındı.

Gözaltına alınan TAYAD’lılar;Ferdi Sarıkaya, Feridun Osmanağaoğlu, Fatma Özalp.
Yapılan açıklamayı Gerçek Haber Ajansı eylem yerinden canlı yayında verdi.

AKP’li vekilin aracında 20 KG sentetik uyuşturucu bulundu.

AKP iktidarı milletvekilleri, üyeleri ve yandaşları ile en büyük mafyaya dönüşmüş durumdadır. AKP devletin gücünü ve olanaklarını kullanarak mafyanın ve çetelerin önünü açıp ülkemizdeki en büyük uyuşturucu ağını oluşturdu.
Geçtiğimiz günlerde AKP Adana Milletvekili Ahmet Zenbilci, “Bir soruşturmada oğlumun adının geçtiğini öğrendim. Sürecin partime ve dava arkadaşlarıma zarar vermemesi için…” diyerek partisinden istifa etti. Ancak, aslında bu nedenden dolayı istifa etmediği, oğlu T.Z.’nin 20 kg sentetik uyuşturucuyla babasının adına kayıtlı araçta yakalandığı ve tutuklandığı ortaya çıktı.

Sendika Hakkı İçin Yola Çıkan Ferasnas Maden İşçileri Ankara’ya Yürüyor

Sahipliğini AKP Batman Milletvekili Ferhat Nasıroğlu ile Koç Holding’in ortak olduğu Fernas Madencilik’te çalışan işçiler, sendikaya üye oldukları için işten çıkarıldı. İşten çıkarmalara karşı sokağa çıkan işçiler, Soma’dan Ankara’ya yürüyor. Yürüyüş 7. gününde.

1 Ekim Haberleri ile karşınızdaydık. Yarın günün haberleri ile tekrar karşınızda olacağız. Tüm halkımıza umut dolu günler diliyoruz…

Sosyal ağlarda paylaşın