Kiev Rejimi Kursk Nükleer Santralini Hedef Almaya Çalıştı

Rusya(GHA)

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, Kursk, Belgorod ve Bryansk bölgelerindeki durumla ilgili düzenlediği toplantıda, Kiev rejimi güçlerinin bir gece önce Kursk Nükleer Santrali’ni hedef almaya çalıştığını açıkladı.

Rus haber ajansı Novosti’ye göre, Rusya Başbakan Yardımcısı Denis Manturov, bakanlar ve bölge yetkililerinin katıldığı toplantıda konuşan Putin, “Düşman, gece nükleer santrale saldırmaya çalıştı. Uluslararası Atom Enerjisi Kurumu’na bilgi verildi ve durumu değerlendirmek üzere uzman gönderme sözü alındı. Bu değerlendirme eninde sonunda ajans tarafından yapılacak,” dedi.

Putin, Rusya liderliğinin üç eyaletle sürekli temas halinde olacağını ve operasyonel ilişkilerin devam edeceğini belirtti. Ayrıca, ana önceliğin yerel halkı desteklemek ve düşmanı Kursk bölgesinden püskürtmek olduğunu vurguladı.

Emperyalizmin maşası, işbirlikçi Ukrayna yönetimi sahiplerinden aldığı destekle insanlık suçu işliyor. Rusya topraklarında sebep olduğu ölümler sahiplerine yetmemiş olacak ki bir nükleer felakete sebep olacak kadar gözünü karartmış durumda Kiev yönetimi. Emperyalizmin Rusya’yı kuşatma saldırısı 2 önümüzdeki Şubat ayında 3’üncü yılını dolduracak.

GHA

Sosyal ağlarda paylaşın